William en Harry na maanden weer bij elkaar

Prins William en prins Harry
Door: Tanja Brouwer
28-10-2019

Sinds juli zijn prins Harry en prins William niet meer samen gezien. De twee broers, die momenteel geen goede relatie hebben, zijn verplicht binnenkort elkaar weer te zien.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Verschillend pad

Toen Archie, het zoontje van Meghan en Harry in juli, werd gedoopt was er nog geen vuiltje aan de lucht. Inmiddels is dat wel ander. Er gingen al een tijd geruchten rond dat de twee broers het niet meer goed met elkaar kunnen vinden. De reden daarvoor zou Meghan zijn, want zij heeft een aantal keer laten blijken geen waarde te hechten aan de Britse koninklijke gebruiken die al honderden jaren oud zijn. Inmiddels zijn het niet alleen geruchten. Prins Harry leek de ruzie namelijk te bevestigen tijdens zijn bezoek aan Afrika. ,,We volgen momenteel een verschillend pad, maar ik ben er altijd voor hem en ik weet dat hij er ook altijd voor mij is”, zei hij toen.

De twee zullen over twee weken weer samen in het openbaar verschijnen. Dan zijn de heren samen met hun vrouwen aanwezig bij de herdenking op Remembrance Day op 19 november.

Zorgen

Helemaal bonje zou het waarschijnlijk niet tussen de prinses zijn. Een week geleden beweerde een bron uit Kensington Palace nog dat William zich zorgen maakte om zijn jongere broer. Hij zou zijn geschrokken van de documentaire ‘Harry & Meghan: hun Afrikaanse reis’. Daarin is te zien dat het koppel erg veel moeite heeft met de pers en media, en dat Harry de situatie vergelijkt met die van zijn moeder prinses Diana jaren geleden.

Meer DenD