‘William en Kate meer ontspannen door vertrek Meghan’

Door: DitjesenDatjes
01-05-2020

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zijn al een aantal weken verhuisd naar Amerika en sindsdien niet meer in de spotlights geweest. Naar verluidt zouden prins William en Katherine hen niet missen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Meer ontspannen’

Harry en William waren eens zo close met elkaar, maar na de komst van Meghan Markle leek die goede bang niet meer te bestaan. Ook nu Harry naar Amerika is verhuisd lijkt William zijn broer volgens insiders niet verdrietig. ,,Ik heb de indruk dat de Cambridges veel meer ontspannen en op hun gemak zijn sinds Meghan en Harry zijn vertrokken”, zegt koninklijk biograaf Ingrid Seward.

Sinds Meghan bij de familie hoort, is er veel media-aandacht geweest voor haar, haar verstoorde band met haar familie en voor de spanningen binnen de koninklijke familie. Meghan volgde bewust een aantal tradities niet en prins Harry verscheen voor het eerst in jaren niet aan de kerstdis van zijn oma koningin Elizabeth. Sinds hun vertrek volgt iedereen binnen de familie weer de geschreven en ongeschreven regels en tradities en kunnen Harry en Meghan hun rebelse zelf zijn in Amerika.

Meer DenD