William en Kate rijden op trekker en knuffelen beesten

Door: DitjesDatjes
27-04-2021

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben dinsdag een bezoek gebracht aan Manor Farm, een boerderij in de buurt van Darlington. De hertogin van Cambridge had haar oude kloffie aangetrokken en genoot zichtbaar, meldt Daily Mail.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

William en Catherine kregen een rondleiding van de eigenaren van Manor Farm. Clare Wise en Stewart Chapman runnen de boerderij die al vijf generaties in de familie is, en lieten de royals de stallen zien van de dieren. Ook mocht het paar een ritje maken op een tractor.

Catherine had casual kleding aangetrokken voor het uitje. Volgens Daily Mail ging het om een paar laarzen die ze al zeventien jaar in bezit heeft. Daarmee liep ze door de weilanden en leek zich prima te vermaken met de boerderijdieren. Op foto’s is te zien hoe ze een lammetje aait. Ook William laat zich daarbij niet onbetuigd.

Het paar maakte een ontspannen indruk. Ze lieten zich, zittend op een hooibaal, fotograferen. Ook maakten ze praatjes met personeel en vrijwilligers van de boerderij. Zo kregen ze te horen wat de eigenaren doen om de boerderijdieren een zo prettig mogelijk leven te geven. William en Kate spraken ook nog met andere boeren over hoe ze de coronacrisis ervaren. Vooruitlopend op de grote internationale klimaatconferentie in Glasgow later dit jaar, vertelden de boeren ook over wat de sector doet om de CO2-uitstoot te verminderen.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD