Wim Beelen reageert op relatie met Sylvie Meis

Wim Beelen baalt van alle aandacht in de media
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sylvie Meis is tot over haar oren verliefd op multimiljonair Wim Beelen. Het kersverse stel laat niets los over hun relatie. Tot nu, want in gesprek met weekblad Story reageert Wim op zijn prille liefdesgeluk.

,,Sylvie Meis opnieuw verliefd!”, kopte BILD afgelopen weekend. De nieuwe vriend van Sylvie is Wim Beelen, die goed zou zijn voor maar liefst 200 miljoen euro. De twee zouden elkaar begin vorige maand hebben leren kennen in een restaurant in Amsterdam, toen Sylvie in Nederland was voor de contracttekening van haar zoon Damián bij Ajax.

Samen op Mallorca

En zoals we van Sylvie weten, laat ze er geen gras over groeien en zou ze haar nieuwe liefde zelfs al voorgesteld hebben aan familie en vrienden. Ook nam ze Wim mee naar een huwelijk van een goede vriendin van haar op het Spaanse eiland Mallorca.

Wim reageert

Sinds de relatie bekend is geworden, staat de telefoon van Wim roodgloeiend. Hoe gaat hij met de mediastorm om? ,,Volgens mij kan ik beter mijn telefoon niet meer opnemen. Ik ben erg op mijn privacy gesteld”, zegt Wim in gesprek met weekblad Story. Anders dan Sylvie, zit Wim dus helemaal niet te wachten op al die aandacht. ,,Ik snap dat bepaalde nieuwsfeiten goed scoren. Maar ik ben geen publiek figuur. Ik heb geen zin in een kat-en-muisspelletje.”

Ex-partner Ellen

Juicekanaal Realityfbi kwam er eerder deze week achter dat Wim tot voor kort nog samen was met een andere vrouw, Ellen. En dat klopt, want volgens Story staat Wim nog altijd ingeschreven op hetzelfde woonadres als Ellen. Op een foto die het weekblad gepubliceerd heeft, is zelfs te zien dat op het naambordje naast de deurbel allebei hun namen staat!

Wat vindt Ellen van de nieuwe relatie van haar ex, die nog niet zo lang haar ex is? ,,Ik ga daar niet op reageren”, zegt ze tegen Story.

Tags

SYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck