‘Favoriete winkel Bridget Maasland diep in het rood’

Winkel ouders Bridget Maasland|Bridget Maasland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer


Wie regelmatig kijkt op de Instagram-pagina van Bridget Maasland valt op dat ze voor één winkel wel erg veel reclame maakt: Melting Pot. Het is een interieurzaak in de Amsterdamse buurt De Pijp en de winkel is van haar ouders, maar haar broer en de presentatrice zelf helpen ook graag een handje mee! Ondanks al die reclame blijkt de winkel nog niet zo succesvol te zijn…..

Negatief eigen vermogen

Bekende Buren heeft de cijfers die afkomstig zijn van de Kamer van Koophandel ingekeken, en is erachter gekomen dat de zaken niet goed gaan. De winkel is ondergebracht in het bedrijf ‘Small Shop B.V.’ en heeft volgens de meest recente cijfers een negatief eigen vermogen van bijna 18.000 euro! Daarnaast staat er nog een bedrag op van 391.000 euro aan kortlopende schulden. Wel blijkt er nog een potje te zijn van 134.000 euro, maar dit blijkt onderdeel te zijn van het eigen vermogen. 

Bridget en haar familie moeten er dus flink aan gaan trekken om de zaak succesvol te maken. Dat probeert ze ook mede te doen door bekende Nederlanders mooie spullen te geven zodat die kunnen posten over de winkel. Zo gaf ze onlangs nog haar voormalig schoonmoeder Rachel twee lampen, die ze natuurlijk meteen op Instagram zette. Zal Bridget zichzelf bewijzen als succesvolle zakenvrouw, of staat Melting Pot binnenkort te koop?

Tags

ANDRÉ HAZESBRIDGET MAASLANDBROERFAMILIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck