Winkelpersoneel Chanel weigert Connie Witteman

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Connie Witteman dacht na sluitingstijd nog wel even naar binnen te mogen bij Chanel. De deur was dicht, en kennelijk was Connie het daar niet mee eens. In plaats van naar huis te gaan, bleef ze dwingend op het raam tikken.

Een fotograaf van weekblad Weekend spotte Connie onlangs in de P.C. Hooftstraat. Hoewel het na sluitingstijd was, dacht ze nog wel even te mogen shoppen bij Chanel. Helaas voor Connie gelden de sluitingstijden óók voor haar.

Deur blijft dicht

Toen Connie langsliep was de winkel al gesloten. Ze voelde aan de deur, maar die zat dicht. Connie nam daar echter geen genoegen mee: ze tikte op het raam zodat het personeel zou weten dat ze voor de deur stond.

Toch bleef de deur dicht. ,,De diva keek wel even vreemd op toen de deur niet wagenwijd voor haar openzwaaide bij de Chanel-store. Hoe hard en dwingend Connie ook op het raam tikte, de deur bleef potdicht”, schrijft Weekend.

Volle tassen

Het weekblad heeft een aantal foto’s van Connie bij de Chanel-winkel gepubliceerd. Op de foto’s is te zien hoe de diva op de deur van de winkel tikt. Hoewel ze volle tassen in haar handen had, was ze kennelijk nog niet klaar met shoppen.

Tags

CONNIE WITTEMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck