Winnaar Expeditie Robinson UITGELEKT?

Winnaar Robinson Allstars uitgelekt?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De winnaar van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson zou nu al uitgelekt zijn. Ook de kandidaten die in de finale zitten zouden al bekend zijn…

De vorige editie van Expeditie Robinson hadden we nog maar net achter de rug of we werden alweer verrast met een nieuw seizoen. Dit keer gaat het om een all-stars editie met enkel deelnemers die al eerder hebben meegedaan aan het programma.

Met déze kandidaten in de finale

Er doen bekende maar ook onbekende Nederlanders mee, Expeditie Robinson is namelijk niet elk seizoen enkel voor BN’ers geweest. Kijkers zijn dan ook erg benieuwd of een BN’er dit seizoen gaat winnen.

De heren van Roddelpraat zeggen daar het antwoord op te weten. Op de website melden ze een enorme ‘scoop’ te hebben waarmee ze de winnaar van dit seizoen bekendmaken. ,,Wij kregen een mail van uiterts betrouwbaar allooi”, luidt het op de website. ,,En daar stond in dat Gomperts heeft gewonnen.”

Volgens Roddelpraat stond Niels Gomperts samen met Ferry Doedens en een vrouw in de finale. Uit de eerste afleveringen werd al duidelijk dat Niels goed is in de proeven, maar of hij daadwerkelijk de winnaar is van Expeditie Robinson, weten we pas tijdens de finale.

Tags

EXPEDITIE ROBINSONUITGELEKTWINNAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck