Winnaar ‘In de voetpsoren van Dr. Pol’ niet naar Amerika: ‘Ik blijf in Goes’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De winnaar van het programma In de Voetsporen van Dokter Pol gaat toch niet naar Amerika verhuizen. Dierenarts Marten van den Boomgaard heeft besloten om in Goes te blijven en in zijn eigen praktijk te blijven werken. Het hele programma is dus voor niets geweest.

Privé-omstandigheden

Aan het AD vertelt Marten dat hij door privéomstandigheden heeft besloten thuis te blijven. ,,Daardoor is het voor mij belangrijk om dicht bij mijn naasten te zijn en te blijven. Daarom heb ik ervoor gekozen om in Nederland te blijven en op dit moment niet bij Dr. Pol te gaan werken. Een moeilijk, maar afgewogen besluit. De beweegredenen hierachter wil ik verder graag privé houden en ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben.”

Dankbaar

De vraag die rijst is natuurlijk: Wist Marten tijdens zijn deelname al dat hij niet naar Amerika ging? De dierenarts zei namelijk dat hij twee dochters in Nederland heeft, en dat het ontzettend moeilijk zou zijn om hen achter te laten. Marten zelf zegt dat hij absoluut heel graag naar Michigan wilde. ,,Ik heb altijd al graag in de Verenigde Staten willen werken en dit avontuur was een goede manier om die droom in vervulling te laten gaan. Daarom ben ik met volle overtuiging in het programma gestapt. Maar ik ben dankbaar dat ik eraan heb mogen meedoen.”

Nu Marten heeft besloten niet naar Amerika vertrekt, zit Dr. Pol dus zonder nieuwe dierenarts. Het is niet bekend of de bekende tv-dokter opzoek gaat naar een nieuwe kracht in Nederland of dat hij het dichter bij huis zoekt.

Tags

DIERENARTSGOESNEDERLANDNICOLETTE KLUIJVERWINNAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck