‘Winnaar’ Rob Goossens in jury TV Knollen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Mediajournalist Rob Goossens en Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker nemen dit jaar plaats in de jury van de TV Knollen, de prijs voor slechtste programma van het jaar. Dat heeft mediaplatform Spreekbuis, de bedenker van de award, maandag bekendgemaakt.

Goossens won vorig jaar als onderdeel van 6 Inside de publieksprijs. “Wie er ook moge winnen dit jaar, als ervaringsdeskundige bied ik graag slachtofferhulp aan – mocht dat nodig blijken”, aldus de journalist, die momenteel regelmatig als tv-deskundige aanschuift in RTL Boulevard.

Den Aantrekker is op zijn beurt een van de gezichten van Shownieuws op SBS6. “De TV Knollen worden gevreesd, maar je moet ze juist als aanmoedigingsprijs zien: stop met het maken van bagger – jullie kunnen veel beter!”, meent hij.

Naast de prijzen voor het slechtste tv-programma en de tv-blunder van het jaar wordt dit keer ook een Lifetime Achievement Award uitgereikt en heeft Spreekbuis de Divibokaal, een diversiteitsprijs, geadopteerd van de NOS. Dit laatste is volgens de organisatie vooral ter compensatie van de jury, die enkel uit witte mannen bestaat, maar ook om meer diversiteit te brengen in de reeds bestaande awards.

Vorig jaar vielen naast 6 Inside ook RTL Late Night en Yvon Jaspers in de prijzen. Kanshebbers dit jaar zijn onder andere De Villa, Het Spijt Me, Jan houdt Hoop, De Scheetjes, Astro TV en Ladies Night. De TV Knollen, een afgeleide van De Loden Leeuw en de Razzie Awards, worden op 7 oktober aan de vooravond van het Gouden Televizier-Ring Gala uitgereikt.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie