Winnaars radio-actie Het Huis van Q bekend

Door: DitjesDatjes
06-11-2019

De 24-jarige Jamal en de 23-jarige Jhelisa hebben het spel Het Huis van Q van radiozender QMusic gewonnen. Het stel mag daarom een jaar lang gratis wonen in hartje Utrecht.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Inmiddels hebben Jamal en Jhelisa de sleutels van het huis in bezit, maar voor het zover was moesten ze afgelopen week verschillende uitdagingen voltooien. Daarin namen ze het op tegen andere stellen. Bij iedere opdracht was een sleutel te verdienen, waarvan één sleutel uiteindelijk op het huis paste.

Jamal en Jhelisa hebben dus de juiste sleutels te pakken gekregen. Ook woensdagmiddag moesten zij, onder leiding van dj Domien Verschuuren, nog verschillende opdrachten uitvoeren. Terwijl het stel er alles aan deed om zo veel mogelijk sleutels te verdienen, stortten dj’s Mattie en Marieke zich nog op de inrichting van het stulpje.

Het Huis van Q staat in het centrum van Utrecht, heeft twee slaapkamers en een dakterras op het zuiden. De actie was opgezet om starters die moeite hebben met het vinden van woonruimte een handje te helpen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD