Winnares Expeditie Robinson opgepakt door politie

De Vlaamse Tanja Dexters, winnares van het programma Expeditie Robinson in 2011, is aangehouden door de politie. Dat in verband met een onderzoek naar verdovende middelen.

Arrestaties

De politie is ingevallen in de garage van Michael Peeters, de partner van Tanja. Ook bij de woning van Michael zijn politie-agenten geweest, meldt Het Laatste Nieuws. Of daar was gevonden is, is niet duidelijk. Wel is bekend dat er vijf mensen zijn gearresteerd, waaronder dus Tanja.

Een woordvoerder van de politie meldt dat de vijf personen worden verhoord. Het was een grote politie-actie, want er waren veertig politieagenten en vijf drugshonden ingezet om de garage en de woning en nog zes andere woningen te doorzoeken. Er zijn nog drie auto’s door de politie in bezit genomen voor verder onderzoek.

Reactie

Volgens Vlaamse media is inmiddels duidelijk dat er geen verdovende middelen zijn gevonden in de garage en woning van Michael. Op Instagram post Tanja het volgende: ,, Laat mensen die gelukkig zijn met rust. Ga op zoek naar je eigen geluk ipv dat van anderen kapot te maken. Zielige wereld..
Gelukkig waren de kinderen niet thuis.”