11.3 C
Amsterdam, NL
maandag, 22 april, 2019.

Win-acties Ditjes & Datjes nummer 4

Dit zijn de win-acties voor komende maand. Wilt u meedingen? Vul de benodigde gegevens in bij de win-actie van uw keuze. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

‘237 redenen om door te gaan’

Topacteurs Leopold Witte (Dokter Deen, Gooische vrouwen) en Geert Lageveen (Nieuwe buren, De Helleveeg) maken de balans op van hun leven. Wat staat er nog op de bucket list? En welke muziek moet je draaien op je ‘laatste feestje’?

Even humoristisch en herkenbaar als in hun theaterhit ‘237 redenen voor seks’, stoeien de vrienden deze keer over een zwaarder thema als de dood. Meer informatie op orkater.nl

DenD verloot 6x 2 kaarten voor ‘237 redenen om door te gaan’ op verschillende data.

Kans maken? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Cityline Waterbedden voor echt uitrusten!

Echte waterbeddenslapers zweren bij het soft side waterbed. ‘s Zomers koeler slapen, ‘s winters wat warmer, altijd een behaaglijk bed en in duo-uitvoering per kant te regelen. Verschillende stabilisaties leverbaar, zelfs met lende ondersteuning voor de buikslapers en voor wat meer steun in de onderrug. De nieuwste generatie waterbedden hebben een instaphoogte van maar liefst 60 cm en de look van een luxe boxspring. Te leveren in diverse materialen, kleuren en hoofdeinden. Info via: topslaap.nl

DenD verloot 3 sets Bamboo cozy latex kussens.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

PowerPuff Girls

Sinds afgelopen maandag 15 april kunnen jullie genieten van nieuwe afleveringen van de PowerPuff Girls. Elke doordeweekse dag om 20.15 uur te zien op Cartoon Network. En daarom geven wij een leukprijzenpakket weg!

De stad Townsville lijkt in eerste instantie een prachtige, bruisende stad,maar laat je niet voor de gek houden! Er ligt kwaad op de loer! Er zijn drie meiden die slechteriken op afstand kunnen houden: Blossom, Bubbles en Buttercup. Oftewel: de Powerpuff Girls.

Ze nemen het op tegen de grootste schurken en laten zien hoe het nou echt is om als meisjes te vechten!

Het pakket bestaat uit een tas, notitieboek en keykoord.

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen