20 C
Amsterdam, NL
zondag, 27 mei, 2018.

Win-acties Ditjes & Datjes nummer 6

Dit zijn de win-acties voor komende maand. Wilt u meedingen? Vul de benodigde gegevens in bij de win-actie van uw keuze. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

1. Een vonk, een aanslag, een zoektocht…

Op zomaar een ochtend op het vliegveld van Brussel vinden er twee bijzondere ontmoetingen plaats. Vlak nadat Maud heeft ontdekt dat haar vriend een ander heeft, vindt ze gehoor bij de lieve Victor. En Louise, die vanwege haar borstkanker een muur om zich heen heeft gebouwd waar geen man doorheen kan, merkt dat ze zich toch ineens aangetrokken voelt tot Lennard, die ze ontmoet in de ontbijtzaal van haar hotel. Later op zomaar die ochtend vindt er in de vertrekhal een vreselijke aanslag plaats.

DenD verloot 3 exemplaren van de prachtige roman ‘Nooit meer bang’ van Gaby Rasters. Een roman over liefde en verlies, en over de ongekende kracht van mensen.

Winnen! Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

2. Verrassend verblijf in Delfts Vermeerhuisje

Delft, stad van Willem van Oranje, Delfts Blauw, grachten, nog véél meer en natuurlijk Johannes Vermeer. Bezoek Delft en verblijf in het Vermeerhuisje. Dit comfortabele arbeidershuisje voor twee personen is centraal gelegen in Delft en van alle gemakken voorzien. De hele inrichting staat in het teken van Vermeer. U vindt (helaas) geen authentiek werk van Vermeer maar wel veel werk dat aan hem gerelateerd is, vaak met een knipoog.

DenD verloot één overnachting in het Vermeerhuisje in Delft.

Winnen! Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

3. Word een virtuele wereldboer!

In de nieuwe game PureFarming 2018 bouwen nieuwe en bekende spelers van het landbouwconcept een eigen boerenbedrijf uit tot een wereldwijd succes! Van gewassen verbouwen tot het voeden van vee voor vlees en zuivelproducten, het kan allemaal.

DenD verloot vier PC-games van PureFarming 2018.

Winnen! Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

4. MAGIC Bodyfashion

Of je binnenkort een romantische date op de planning hebt staan of een avondje gaat stappen met vriendinnen; met de Party Pack van MAGIC Bodyfashion ben jij er helemaal klaar voor.

DenD verloot vijf PartyPacks van Magic Bodyfashion.

Kans maken? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

5. Corruptie, moord en andere misdaden

Voor rechercheur Mario Conde is elke zaak persoonlijk. Terwijl hij worstelt met zijn eigen verslavingen en verlangens, bijt hij zich vast in corruptie, moord en andere smerige misdaden, vaak in de Cubaanse high society. Four Seasons in Havana is een harde en sfeervolle serie naar de misdaadromans van Leonardo Padura.

De wereldwijde bestsellers van Viveca Sten komen tot leven in The Sandhamn Murders, een mix van Scandinavische misdaad en het prachtige landschap van de eilandjes bij Stockholm.

DenD geeft drie pakketten weg deze crime-series.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen