14.8 C
Amsterdam, NL
vrijdag, 23 augustus, 2019.

Win-acties DenD nummer 9

Dit zijn de win-acties voor komende maand. Wilt u meedingen? Vul de benodigde gegevens in bij de win-actie van uw keuze. Stuur uw reactie in vóór 20 september aanstaande. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Altijd en overal Wie is de Mol? spelen

Just Games presenteert een pocket-uitvoering van het populaire bordspel Wie is de Mol? uitdaging voor iedere spelliefhebber en ideaal om mee te nemen op reis. Je kunt vanaf nu Wie is de Mol? Overal spelen. De editie van het avontuurlijke Wie is de Mol?-bordspel bevat vier nieuwe kaartsetjes met extra landen om de zoektocht naar de Mol te vervolgen. Los het geheim op en ontmasker de Mol voor het te laat is! De pocketeditie is los te spelen, maar ook handig in combinatie met het basisspel van Wie is de Mol?

DenD verloot 2 spellen van Wie is de Mol?

Kans maken? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Unieke design bowlingbaan in Nederland!

Lucky’s Bowling kan met recht een design-bowlingbaan worden genoemd en is uniek in Nederland. Op deze industriële locatie met design-meubilair en airco kun je na of tijdens het bowlen heerlijk dineren met verse, hoogwaardige producten. Je kunt ook lekker een pizzaatje of hamburger in ons vintage-restaurant eten. Het bowlen kan gecombineerd worden met een middag op het water, een solextocht, golfclinic of sportdag. Kijk voor alle informatie en speciale arrangementen op luckysbowling.nl

DenD verloot 20 bonnen voor Lucky’s Bowling in Warmond (geldig ma. t/m do. en zon. v.a. 18.00 uur. m.u.v. feestdagen).

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Het Mooie van AJAX

In HET MOOIE VAN AJAX komen alle grote voetballers van Johan Cruijff tot Marco van Basten, van Patrick Kluivert tot Dennis Bergkamp en van Rafael van der Vaart tot Frenkie de Jong voorbij. Niet in journalistieke vorm maar in opmerkelijke proza en poëzie, waarin feiten en fictie elkaar hartstochtelijk omarmen. Het boek, voorzien van veel unieke foto’s, is een echte pageturner. uitjekrant.nl/ajax

DenD verloot 5 exemplaren van HET MOOIE VAN AJAX.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Om gék van te worden: je ouders…

Het filmisch essay Your Mum and Dad is een spannend, universeel verhaal voor iedereen die zich afvraagt hoe je met familie, geheimen en het leven zelf om kunt gaan.

Cinema Delicatessen brengt Your Mum and Dad, een persoonlijke film van Klaartje Quirijns over hoe familierelaties je vormen, op 3 oktober uit in de bioscopen. Klaartjes jeugdervaringen worden verbeeld met prikkelende 8mm-filmpjes en met associatieve montages die diep doordringen in hart en ziel van de kijker. Als mens zijn we niet voorbereid om met de trauma’s uit het verleden om te gaan. Tegelijkertijd worstelen we om het heden te begrijpen.

DenD verloot 5x 2 kaarten voor Your Mum and Dad.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Klassiek Amersfoort

September Me maakt van Amersfoort van 20 t/m 22 september hét epicentrum van de klassieke muziek. Met frisse, eigentijdse blik heeft het Ragazze Quartet, de artistiek leider van het geliefde driedaagse festival, opnieuw een bijzonder en divers programma samengesteld. Thema van de derde editie: smeltkroes. Reis mee naar een wereld vol kamermuziek, tango, de Senegalese sabar, volksmuziek en oosterse klanken.

DenD verloot 5x 2 tickets voor September Me op 20 september.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

MISFIT 2 met MeisjeDjamila en vele anderen…

Er komt een vervolg op de succesvolle Nederlandse film MISFIT. De hoofdrol wordt opnieuw gespeeld door de immens populaire Djamila, bekend van het YouTube kanaal MeisjeDjamila. Zij is met meer dan 1 miljoen abonnees de grootste Nederlandstalige vrouwelijke YouTuber. Naast het spelen van de hoofdrol wordt ook haar muziek in de film verwerkt. Overige rollen zijn weer weggelegd voor Donny Roelvink, Niek Roozen, Gio Latooy, Défano Holwijn, Jill Schirnhofer, Eddy Zoëy, Bente Fokkens, Jolijn Henneman en Fenna Ramos. Nieuwe gezichten zijn Sem van Dijk, Hanwe, Jeremy Frieser, Tinne Oltmans, Tatyana Beloy en Jan Kooijman. Kijk op YouTube via MISFITdefilm.

DenD verloot 3x 2 tickets voor MISFIT 2.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen