0 C
Amsterdam, NL
zondag, 18 maart, 2018.

Win-acties Ditjes & Datjes nummer 3

Dit zijn de win-acties voor komende maand. Wilt u meedingen? Vul de benodigde gegevens in bij de win-actie van uw keuze. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

1. Casey gaat weer voedseluitdagingen aan!

Al sinds 27 januari is Man V. Food terug met een nieuwe presentator en gloednieuwe uitdagingen. Acteur, foodie en veteraan uit de restaurantindustrie Casey Webb gaat de uitdagingen aan, te beginnen in Milwaukee, waar hij een Bloody Mary gegarneerd met een hele kip aanpakt!

Elke zaterdag om 18:00 uur te zien bij Travel Channel.

Ditjes & Datjes verloot twee Airfryers van Inventum.

Kans maken? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

2. Ernst & Bobbie met De Vakantieshow

Wie kent ze niet? Het populaire soepkippenduo Ernst en Bobbie is weer volop in de theaters te zien. Tot en met 27 mei schitteren de vrienden in De Vakantieshow, een vrolijke en interactieve voorstelling, waarin onophoudelijk kan worden gelachen en meegezongen met de twee grootste soepkippen van Nederland. Meer info: www.ernstbobbie.nl

Ditjes & Datjes verloot 2x 2 kaarten voor De Vakantieshow van Ernst & Bobbie.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

3. Kinderen opgelet! Het is ‘heldentijd’

De super spannende Ben 10 Challenge is te zien vanaf 3 maart om 9:30 uur op Cartoon Network. Het is ‘heldentijd’ met de gloednieuwe live-actie spelshow van Cartoon Network.

Ditjes & Datjes verloot 3 pakketten met daarin een Ben 10 notebook, een pen, een magneet en een badge.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

4. Betoverend mooi: Blue Planet II

Het vervolg op Blue Planet uit 2001 neemt de kijker in zeven afleveringen mee in het grootste leefgebied van de wereld: de oceaan. Een gebied waarvan de omvang en inhoud nog nooit eerder zo adembenemend mooi in beeld waren gebracht. Op intieme wijze laat de BBC-documentaire het leven onder water en langs de kust zien, gebruikmakend van de nieuwste technieken voor onderwateropnamen.

Ditjes & Datjes verloot 3 DVD’s van Blue Planet II.

Kans maken? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

5. WINACTIE 5 DVD’S STELLA BLOMKVIST

Stella Blómkvist is een prachtig gefilmde, zesdelige IJslandse thrillerserie over een bijzondere advocaat. Stella (Heida Reed) is slim en meedogenloos, heeft een duister verleden en houdt van seks, whisky en makkelijk geld. Ze wordt ingehuurd om de kleine crimineel Sæmi te verdedigen, die onder het bloed bij het lijk van de assistente van de IJslandse premier is opgepakt. Iedereen is er daarom van overtuigd dat het een uitgemaakte zaak is, maar al snel belandt Stella in een gewelddadige politieke samenzwering die de toekomst van IJsland bedreigt. Meer informatie: www.lumiere.be/nl/movies/stella-blomkvist

Ditjes & Datjes verloot 5 DVD’s  van Stella.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

6. Linnaeushof

Op 28 maart gaat Linnaeushof in Bennebroek weer open voor een nieuw speelseizoen. Veilig, vertrouwd en klantvriendelijk, duurzaam en authentiek, dat is de inzet van Europa’s grootste speeltuin. Dat geldt ook voor de nieuwe attractie: een raadselachtig doolhof voor jong en oud van ruim 150 vierkante meter.

In Europa’s grootste en leukste speeltuin zijn meer dan 350 verrassende en veilige attracties en speeltoestellen: van kabelbanen, trampolines, waterfietsen, karts en hobbelfietsen tot een superglijbaan. Voor meer informatie: www.linnaeushof.nl

Ditjes & Datjes verloot 5x 2 vrijkaarten voor speelparadijs Linnaeushof.

Kans maken? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.