6 C
Amsterdam, NL
woensdag, 17 januari, 2018.

Win-acties Ditjes & Datjes nummer 1

Dit zijn de win-acties voor komende maand. Wilt u meedingen? Vul de benodigde gegevens in bij de win-actie van uw keuze. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

1. Dunkirk, een heldenepos uit WO II

Verteld vanaf het land, de zee en de lucht start Dunkirk als honderdduizenden Britse en geallieerde soldaten omsingeld zijn door vijandelijke troepen. Gevangen op het strand met hun rug naar de zee bevinden ze zich in een onmogelijke situatie als de vijand dichterbij komt. RAF Spitfires nemen het in de lucht boven het kanaal op tegen de vijand en proberen de weerloze mannen op het strand te beschermen. Ondertussen varen honderden kleine boten met militairen en burgers hen tegemoet tijdens een wanhopige reddingspoging, waarbij ze hun eigen leven op het spel zetten, in een race tegen de klok, om hun leger te redden.

Ditjes & Datjes verloot 3 pakketten met daarin de DVD of Blu-ray en een t-shirt van Dunkirk.

Winnen! Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Dunkirk

2. Pas op! Hongerige kroko’s

Krokodillen zijn hongerige beesten. Dat weten we allemaal. In het nieuwe actiespel Kroko Koppen, ga jij de strijd aan tegen je mede-Kroko Koppen om alle vissen in de juiste kleur op te (vr)eten. Pas op, want er zwemt één goudvis rond waar iedereen op aast. Wil je kans maken op dit spannende spel, doe dan mee met de winactie! We verloten 3 exemplaren ter waarde van €17,99.

Winnen! Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Hongerige Kroko's