12.3 C
Amsterdam, NL
maandag, 18 februari, 2019.

Win-acties Ditjes & Datjes nummer 2

Dit zijn de win-acties voor komende maand. Wilt u meedingen? Vul de benodigde gegevens in bij de win-actie van uw keuze. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

    1. Green Book, een hartverwarmende film

Het voor vijf Golden Globes genomineerde ‘Green Book’ is een inspirerend, hartverwarmen en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali). Zij worden gedwongen hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken.

Green Book was publieksfavoriet tijdens het Toronto Filmfestival 2018 en heeft al meer dan tien prijzen gewonnen op o.a. het Hollywood Film Festival en Boston Film Festival. De film draait sinds eind januari in de bioscopen.

DenD verloot 5x 2 kaartjes weg voor Green Book.

Kans maken? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Tracing Thomas – Ondergrondse speurtocht voor gameliefhebbers

‘Tracing Thomas’, voor liefhebbers van gaming, locatietheater en escaperooms, is vanaf komend voorjaar exclusief te zien in Fort 1881 bij Hoek van Holland.
Na een succesvolle eerste serie in 2018 wordt deze productie gespeeld op een nieuwe locatie waar het verhaal nog beter tot zijn recht komt.

Tracing Thomas is een 2,5 uur durende grootse en spannende interactieve experience, ontworpen door gamedesigners en theatermakers met medewerking van 18 acteurs.
‘Politie’ roept de hulp van het publiek in om, in het geheimzinnige fort met ondergrondse gangen waar de tijd heeft stilgestaan, het mysterie van de verdwenen Thomas te ontrafelen.

tracingthomas.nl

DenD verloot 2x 2 toegangskaarten voor Tracing Thomas.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

3. Cupido voor de rijken

Hoe vind je een bestendige relatie in digitale tijden? In dit boek houdt Pier Ebbinge een vurig pleidooi voor relaties die ver weg blijven van jachtige internetdates. En met succes. Ebbinge is uitgegroeid tot de nationale liefdesbiechtvader die met poëtische kranten-advertenties de elite aan een relatie helpt.

In dit boek vertelt hij alles over zijn inzichten en over de geheimen van de mensen die via hem geluk vonden. De verhalen zijn soms gênant, pikant en onthullend. Maar bovenal zijn ze leerzaam en vaak eindigt Pier’s zoektocht in een huwelijk. ‘Cupido voor de rijken’ is de liefdesbijbel die u móet lezen om de ware liefde te vinden.

DenD verloot 8 boeken van Pier Ebbinge.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

4. Zijdezacht ondergoed

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan! De echte Tony Tetro-herenboxers zijn van sublieme kwaliteit. Gemaakt van 95% katoen en 5% elastiek. Soft like silk! Het ondergoed is verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerblauw en grijs.

De boxers zijn per 3 stuks verpakt in 3 verschillende kleuren. Bestel met 20% extra korting o.v.v. code: DenD2019 op tonytetro.nl

DenD verloot 5 sets herenboxers van Tony Tetro.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

5. Telefilms

De nieuwe Telefilms zijn er weer. Vanaf maandag 18 februari 2019 dagelijks om 15.30 uur bij Zapp op NPO 3 te zien: zes nieuwe en aansluitend zes favoriete familiefilms. Het zijn eigentijdse, prikkelende en verrassende producties – onder meer de eerste geanimeerde Telefilm– waarbij kinderen vanaf zes jaar kunnen kijken naar Taiki, Hiernamaals,Het Irritante Eiland (met onder anderen Ilse Warringa uit De Luizenmoeder) en De Tand Des Tijds.

DenD verloot 5 dvd-sets van de Telefilms 2017 en 2018.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in

6. Wegzwijmelen bij Verliefd op Cuba!

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen daar haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht. Vanaf Valentijnsdag, 14 februari, in de bioscoop!

DenD verloot 4x 2 kaarten voor Verliefd op Cuba.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen