10.4 C
Amsterdam, NL
maandag, 12 november, 2018.

Win-acties Ditjes & Datjes nummer 11

Dit zijn de win-acties voor komende maand. Wilt u meedingen? Vul de benodigde gegevens in bij de win-actie van uw keuze. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

  1. Soof de Musical

Een musical gebaseerd op het script van de eerste gelijknamige film. Soof, gespeeld door Maike Boerdam, gaat helemaal voor haar eigen carrière. Ze probeert ook alle andere belangrijke zaken in haar leven op humoristische wijze aandacht te geven. Dat wordt lastig als ze die aantrekkelijke ‘ander’ tegenkomt (Winston Post). Muziek van o.a. Peter Slager (Bløf) en publiek dat letterlijk midden in de keuken van Soof plaatsneemt en een hapje kan mee-eten! Een heerlijke voorstelling vol muziek,humor en herkenning. Tour door heel Nederland, vanaf 2 november.

DenD verloot 2 x 2 toegangskaarten voor de smaakvolle voorstelling van Soof de Musical.

Kans maken? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

2. Kattenbakstank!

Voor wie een gesloten kattenbak thuis heeft staan en op zoek is naar een oplossing tegen de stank, zónder jezelf en je kat te vergiftigen met parfum, sprays en poeders of dure kattenbakgrind te kopen, is er iets nieuws op de markt: KatFresh power filter. Deze geurfilter neemt alle ongezonde, nare en vieze luchtjes weg, zoals ammoniak en andere gassen, en zorgt ervoor dat u en uw kat weer een maand lang in een frisse omgeving kunnen wonen. Echt een aanrader! Te verkrijgen bij de dierenspeciaalzaak.

DenD verloot 5 x 12 maanden KatFresh power filter.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

3. Antje Monteiro

Het heeft negen jaar geduurd voordat haar debuutalbum een vervolg kreeg, maar het was het wachten waard. Antje Monteiro bewijst met haar nieuwe album ‘Hou Me Vast’ dat ze een fantastische zangeres is. Het album omvat 10 persoonlijke songs en bevat de singles ‘Zuurstof’, ‘Weet Je Nog’ en ‘Hou Me Vast’.

DenD verloot 5 exemplaren van “Hou Me Vast’.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

4. Beleef de magie van Sinterklaas

Wil jij met je vriendjes naar de Sint op Pakjesboot 12 voor een exclusieve meet & greet?

Grijp nu je kans! Kijk aan boord hoe Sint en zijn Pieten leven en werken. In de kombuis maken Bakpieten pepernoten, marsepein en ander lekkers. In het pakjesruim pakken de Inpakpieten alle cadeaus voor de kinderen van Nederland in. In de werkkamer ontmoeten de kinderen Sinterklaas. En als de kinderen heel stil zijn mogen ze nog een blik werpen in de slaapkamer van Sint. Hij vaart naar Zaandam, Weesp, Spakenburg, Almere, Haarlem, Leiden, Rotterdam en Willemstad. Reserveren en info op pakjesbootdagen.nl.

DenD verloot 1 Meet & Greet (4 kinderen o.b.v. 1 volwassene) en 5 x 2 vrijkaarten.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

5. Lekker chillen met Lumière dvd’s

In het tweede seizoen van The Team werkt een nieuw onderzoeksteam aan grensoverschrijdende misdaden. In een Deens moerasgebied worden zes mensen vermoord.

Alleen de jonge Malu weet te ontsnappen. Commissaris Gregor Weiss, rechercheur Nelly Winther en terreurexpert Paula Liekens ontdekken dat de meervoudige moordzaak te maken heeft met illegale kunsthandel. De daders jagen op Malu, die het ontbrekende deel van een kunstwerk in handen heeft. Het team zit hen op de hielen. Omdat er een grote terreuraanslag gepland staat, telt elke minuut. Verkrijgbaar op dvd en via lumiereseries.com

DenD verloot 3 dvd-boxen van The Team.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Winnen! Vrijkaarten voor Spirit of Winter

Een Betoverende Buitenfair, van 14 t/m 18 november, in de lanen van Paleis Het Loo

Heerlijk wintershoppen en inspiratie opdoen voor de feestdagen bij ruim 160 specialisten, smaakmakers en trendsetters in de lanen van Het Loo!

Flaneer over het Koninklijke Stallen plein, maak een praatje met Butler Paul over ‘hoe heurt ’t eigenlijk’ of pak een terrasje bij de fashionshow. Doe mee in de Hofkeuken met een ‘live cooking’ sessie of kijk de kunst af bij Sanfleur’s Bloem & Groen demonstratie… Kijk voor alle informatie op spriritofwinter.nl

DenD verloot 5x 2 kaarten voor Spirit of Winter.

Druk op de knop en vul uw gegevens in.

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen