9.4 C
Amsterdam, NL
zaterdag, 7 december, 2019.

Win-acties DenD nummer 12

Dit zijn de win-acties voor komende maand. Wilt u meedingen? Vul de benodigde gegevens in bij de win-actie van uw keuze. Stuur uw reactie in vóór 20 december aanstaande. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Op het puntje van je stoel met maffiaserie Montalbano

Montalbano is een sfeervolle misdaadserie, gebaseerd op de boeken van de onlangs overleden Andrea Camilleri, over de Siciliaanse rechercheur Salvo Montalbano. Politieke afrekeningen, maffiapraktijken en verhitte discussies zijn vaste onderdelen van zijn speurwerk. Daarbij wordt de koppige en melancholische rechercheur regelmatig afgeleid door zijn excentrieke medewerkers. Ook staan exotische bezoekers uit andere delen van Italië vaak in de weg om misdaden op te lossen. Toch neemt Montalbano bij alle beslommeringen de tijd om te genieten van goed eten, aantrekkelijke dames en de schoonheid van zijn eiland. lumiere.be/movies/montalbano

DenD verloot 5 pakketten met de dvd’s van de zevende en achtste reeks.

Kans maken? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Dit móet je horen: Doppler, het audio-avontuur

Doppler is het nieuwe audiodrama van KOBO. Een luisterthriller in zes delen waarin de zwangere Judith (Hadewych Minis) haar man, de tijdelijk geschorste politieagent Roy (André Dongelmans) verliest, bij een ernstig auto-ongeluk dat ze zelf ternauwernood overleeft. Kapot van verdriet probeert ze haar leven weer op te pakken. Een geheimzinnig bestand op de computer van Roy met de naam Doppler, zet alles op z’n kop. Het vermoeden groeit dat er wel eens een verband zou kunnen bestaan tussen Doppler en het fatale ongeluk van Roy.

DenD verloot 10 setjes van het Doppler-audiodrama.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Poms, waar bejaarden weer piepjong mogen zijn

Sun Springs is meer dan een bejaarden gemeenschap, het is een luxe resort waar de straten volstaan met palmbomen, de lucht altijd blauw is en een privé-ambulance minimaal één keer per dag langskomt. Bewoonster Martha (Diane Keaton) verveelt zich stierlijk in het prachtige seniorenparadijs en besluit daar verandering in te brengen door een cheerleading club op te richten voor vrouwen boven de 60…

DenD verloot vijf exemplaren van Poms.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Zoutkamer van HaloClinic tegen benauwdheidsklachten

Ontstekingen in de neus en benauwd heid belemmerden mij in mijn dagelijkse bezigheden en sportieve prestaties. Operaties aan mijn poliepen hielpen niet. Via een kennis ben ik in de zoutkamer van HaloClinic Nederland beland. Nu heb ik weer volop lucht en geen last van ontstekingen. Al ben ik 81 jaar oud, ik kan wel zeggen dat een fi etstocht van meer dan 100 kilometer op de racefi ets me goed afgaat. Mensen met hooikoorts, astma, eczeem en psoriasis kunnen er ook terecht. Ik ben heel blij met de HaloClinic Nederland en wil dat graag met iedereen delen!” Cees, Zaandam. Informatie: haloclinic.nl

DenD verloot 5 zouttherapiesessies van HaloClinic in Zaandam.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

De Nacht van Flipje

Theater De Agnietenhof in Tiel bestaat 50 jaar en dat gaat gevierd worden met de voorstelling De Nacht van Flipje! Tientallen amateurs krijgen de kans om zich in een professionele setting met doorgewinterde acteurs te meten. Ze krijgen, naast een geweldig script door de vermaarde scenarioschrijver Dick van den Heuvel, acteurs als Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Theun Plantinga tegenover zich. De Nacht van Flipje is te zien van 20 t/m 29 december in Tiel.

Winnen!

DenD verloot 2x 2 tickets voor De Nacht van Flipje.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Het Meisje met de Zwavelstokjes

Na de succesvolle kerstvoorstelling Scrooge, brengt het Theaterhotel Almelo dit jaar van 23 tot en met 29 december Christmas carol Het Meisje met de Zwavelstokjes. Zoals het een goed traditie betaamt, brengt deze voorstelling het échte kerstgevoel met zich mee. Met een eigen twist en Twentse knipoog, zorgt dit theaterstuk dat is gebaseerd op het originele verhaal van Christian Andersen, voor een lach en een traan.

Winnen!

DenD verloot 2x 2 tickets voor Het Meisje met de Zwavelstokjes in het Theaterhotel Almelo.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Kerstklassieker: Oliver

De kerstklassieker van Charles Dickens is terug in het Muziekcentrum in Enschede en wel in de speciaal omgebouwde Wilmersberg Zaal. Oliver is een kerstuitje voor het hele gezin dat tijdens de kerstvakantie zeker niet in de agenda mag ontbreken. Vier jij dit jaar kerst in het theater met de kinderen en de kleinkinderen? Kom dan tussen 25 en 29 december naar het Wilminktheater in Enschede!

Winnen!

DenD verloot 2x 2 tickets voor de voorstelling Oliver in het Wilminktheater in Enschede. Druk op de knop!

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen