2.7 C
Amsterdam, NL
donderdag, 13 december, 2018.

Win-acties Ditjes & Datjes nummer 12

Dit zijn de win-acties voor komende maand. Wilt u meedingen? Vul de benodigde gegevens in bij de win-actie van uw keuze. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

  1. Luxury Light Tour tijdens het Amsterdam Light Festival

Amsterdam schittert in de donkere maanden. Tijdens het Amsterdam Light Festival laten kunstenaars hun werk zien in en aan de grachten. Geen betere manier om dit te ervaren dan met de 75 minuten lichttour met gids, glühwein en versnaperingen. Ga naar luxurylighttours.nl. DenD verloot 6 toegangskaarten voor Amsterdam Light Festival.Kans maken? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

KORTING! Lezers van D&D kunnen het light festival nu beleven met 22 euro korting. Boek uw vaart op luxurylighttours.nl en maak gebruik van de kortingscode: Lichtje2018

2. Terug van weggeweest: Poesjes

De bewoners van Kattenlaan 9 beleven in de nieuwe reeks ‘Poesjes’ vanaf zaterdag 24 november weer wekelijks avonturen op NPO 3. Sterren zoals Marc-Marie Huijbrechts, Loes Luca, Paul Groot, Tosca Niterink en Waylon lenen hun stemmen aan de decadente kater Boudewijn, zijn trouwe schildpad Ed, de poes Cathelijne en haar kittens Luna, Hugo en Guy. Zij beleven hilarische avonturen. Boudewijn begint een B&B, die eigenaardige gasten aantrekt, zoals ‘slakunstenares’ Isabelle.

DenD verloot 10 dvd-boxen van het eerste seizoen van Poesjes.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

3. Instant Love, meeslepend muziektheater 

Op zijn afwerkplek geeft de ruige pooier King een puike show voor het publiek. De meiden zijn mooi, de muziek klinkt lekker en King heeft een vlotte babbel. Hij verleidt je, met humor en met zijn fraaie handelswaar. Alles loopt op rolletjes, totdat King de aantrekkelijke Grace ontmoet en voor het eerst verliefd wordt. Harald Austbø en Dagmar Slagmolen spelen de hoofdrollen in Instant Love, meeslepend muziektheater over vrouwenhandel van Via Berlin en Cello Octet Amsterdam. Website: viaberlin.nl/ instant-love

DenD verloot 3 x 2 kaarten voor de voorstelling op vrijdag 8 februari in Stadsschouwburg Utrecht.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in

4. Nederwonderland, vijftiende boek van Lulu Wang 

Om zich in haar gastland thuis te voelen, probeert de van oorsprong Chinese schrijfster Lulu Wang Nederland te begrijpen. Met humor en doortastendheid legt ze verband tussen de uiteenlopende zaken die haar opvallen en geeft ze structuur aan de wirwar van haar observaties. Dit leidt tot verfrissende inzichten in en ongewone conclusies over Nederland en zijn volksaard.

DenD verloot 5 gesigneerde boeken van Nederwonderland.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

5. Kerstfair Huis Doorn 

‘The Most Wonderful Time of The Year’, 13 t/m 16 december in de lanen van Huis Doorn. Een charmant ‘lifestyle’ event met ruim 100 specialisten, smaakmakers, trendsetters & vakmensen. Brocante & vintage, delicatessen, tuinhaarden & BBQ’s, interieur accessoires, outdoor boots, winterse wollen fashion, sjawls & tassen, goud & edelsmeden, kunstenaars en nog veel meer…. Kortom héérlijk kerstshoppen en inspiratie opdoen in ‘the most wonderful time of the year’! Informatie: kerstfairhuisdoorn.nl

DenD verloot 5 x 2 kaartsen voor de Kerstfair Huis Doorn.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen