4.6 C
Amsterdam, NL
woensdag, 26 februari, 2020.

Win-acties DenD nummer 2

Dit zijn de win-acties voor komende maand. Wilt u meedingen? Vul de benodigde gegevens in bij de win-actie van uw keuze. Stuur uw reactie in vóór 28 februari. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Glitter, glamour en swingende muziek bij Soul Sisters

De muziek is swingend en tijdloos. Geniet van het onnavolgbare repertoire van onder anderen Tina Turner, Aretha Franklinen Chaka Kahn tijdens Soul Sisters. Deze spectaculaire soul- & Motown voorstelling presenteert diverse speellocaties in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Sneek en Groningen. Soul Sisters is te zien vanaf: 11 februari 2020 t/m 27 februari 2020.

DenD verloot 2x 2 tickets voor Soul Sisters

Kans maken? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

De geschiedenis van Circuit Zandvoort in beeld

Circuit Zandvoort kent een lange, kleurrijke historie. Als op 3 mei 2020 de fi nishvlag wappert, zijn er vanaf 1948 maar liefst 35 Grand Prix-wedstrijden verreden. Het iconische duinencircuit kent verhalen van uitzinnig geluk en diep verdriet, van overwinning en nederlaag, van leven en dood, van helden en net-geen-helden. Het boek ‘Zandvoort: F1 historie in de duinen’ bevat naast verhalen meer dan 250 foto’s. Kortom: een absolute must have voor de liefhebber. ad.nl/gpboek

DenD verloot 5 exemplaren van ‘Zandvoort: F1 historie in de duinen’.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Het magische paardenavontuur van prinses Emmy

Prinses Emmy is een jong meisje met een speciale gave. Zij is de enige in het koninkrijk Kandis die met paarden kan praten. Het leven kan voor Emmy niet beter: zorgeloos rondhangen met haar 26 beste paardenvriendjes, elk vernoemd naar een letter in het alfabet. Totdat haar jaloerse en sluwe nicht Gizana opduikt en Emmy het leven zuur maakt. Daarnaast wordt Emmy uitgedaagd door haar magische boek om de ultieme test te ondergaan…Prinses Emmy is vanaf 5 februari in de bioscoop te zien.

DenD verloot 3x 2 kaarten plus doe-boeken voor Prinses Emmy.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Lekker kijken naar The Restaurant

Stockholm, mei 1968. Nina staat op het punt een nieuwe nachtclub te openen met de hulp van haar resolute dochter Christina, die zich door niets laat tegenhouden. Van Gustaf krijgen ze alle medewerking, maar Peter en zijn vrouw Ester, die de nachtclub Royal runnen, voelen zich bedreigd door de nieuwe competitie. Maggan zet zich in voor een politieke carrière, aangemoedigd door haar vriendin Britt Gahn. Maar carrière en vriendschap staan op het spel wanneer Maggans oude liefde Lily weer op het toneel verschijnt. Vanaf 21 februari is het derde seizoen van The Restaurant verkrijgbaar op dvd. lumiereseries.com

DenD verloot 10 vouchercodes van The Restaurant.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

The Music of Woodstock terug in Het Concertgebouw

Een groots muzikaal spektakel dat een ode vormt aan de muziek van de grootheden die tijdens het Woodstock-festival de hoofdrol speelden. Het succes was enorm en daarom komt ‘The Music of Woodstock’ op 3 en 4 maart 2020 eenmalig terug naar Het Concertgebouw in Amsterdam. Duik terug in de tijd en herleef de jaren zestig tijdens ‘The Music of Woodstock’. worldconcerts.nl

DenD verloot 2x 2 tickets voor The Music of Woodstock.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Knap, slim en rijk: Emma

Emma is een jonge vrouw, die er dol op is om mannen en vrouwen te koppelen. Zij heeft hier echter weinig succes mee. Het beroemde boek van Jane Austen uit 1815 is opnieuw verfilmd, met Anya Taylor-Joy (bekend van o.a. The Witch) in de titelrol. De regie is in handen van Autumn de Wilde, een ervaren popfotograaf en videoclip-regisseur die hiermee haar debuut als speelfilmregisseur maakt. Vanaf 27 februari in de bioscoop.

DenD verloot 5x 2 tickets voor de romantische comedy Emma.

Winnen? Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in.

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen