Winst Sylvie Meis verdampt: glamoureus leven blijkt geen vetpot

Sylvie Meis verdient bijna niets meer
Door: Charlotte Wijnen
30-11-2021

Sylvie Meis pronkt maar al te graag met haar luxe levensstijl. Maar nadat ze in 2019 een enorm succesvol jaar had, lijkt haar winst in 2020 compleet verdampt te zijn. Is het glamoureuze leven van Sylvie dan toch geen vetpot?

In 2019 nog twee ton

Nadat 2018 een dramatisch jaar was voor Sylvie verdiende ze in 2019 meer dan twee ton op jaarbasis. Hier kreeg ze destijds veel kritiek op. ,,Ik heb altijd mijn eigen geld verdiend, en veel ook. Het zijn vaak oude mannen die op me afgeven, misschien omdat ze bij lange na niet verdienen wat ik verdien, en daar gefrustreerd over zijn”, vertelde Sylvie eerder in gesprek met Grazia.

Volgens haar wordt door velen gedacht dat ze een luxe leventje kon leiden door haar ex-man Rafael van der Vaart, maar zelf zei ze dat het komt omdat ze een enorme drive heeft. ,,Mijn moeder heeft me altijd meegegeven dat het belangrijk is om zelfstandig in het leven te staan. Ze heeft mij geleerd om voor mezelf te kunnen zorgen.”

Geen vetpot

Toch blijkt het glamoureuze leven van Meis een jaar later helemaal geen vetpot meer te zijn. Volgens North Data blijft er in 2020 nog maar slechts 16.569 euro winst over op jaarbasis.

Ook haar tv-carrière verloopt niet geheel vlekkeloos. Sylvie wilde na drie jaar haar comeback gaan maken, en de Duitse versie van Love Island leek daar uitermate geschikt voor.

Maar toen Sylvie het programma presenteerde keek er plotseling bijna niemand meer naar. Duitse media meldden dat Meis voor de lage kijkcijfers zorgde en hierdoor heel weinig schermtijd kreeg. Haar luxe leven lijkt ze dus niet te gaan redden met tv-klussen…

Meer DenD