Winston Gerschtanowitz bedreigt Jan Jaap van der Wal

Winston dreigt Jan Jaap van der Wal met 'consequenties'
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jan Jaap van der Wal heeft een bizarre onthulling gedaan over Winston Gerschtanowitz. De cabaretier wilde een grapje maken over de presentator, maar werd voor de show bedreigd waardoor hij niet meer durfde.

Jan Jaap van der Wal maakt tijdens zijn shows grapjes over alles en iedereen, iets wat niet door iedereen gewaardeerd wordt. Jaren geleden had Jan Jaap het plan om een pittige grap te maken over Winston Gerschtanowitz. Voor de show werd hij boos opgebeld.

Consequenties

,,Hij had gehoord dat ik een grapje over hem zou maken in de oudejaarsconference in 2009. Hij zei ik heb dat en dat gehoord en ik zou dat niet doen als ik jou was”, onthult Jan Jaap in Dit Was Het Nieuws. Winston had via via gehoord dat hij door de cabaretier te grazen zou worden genomen. ,,Mensen hadden dat aan hem doorgebriefd.”

Winston belde met een dreigende toon, zo gaat Jan Jaap verder. ,,Hij zei: als je dat zegt zou ik dat niet prettig vinden, of je kan het wel doen en dan zul je ooit de consequenties merken.”

Winston zou zo boos zijn geweest dat Jan Jaap kennelijk na al die jaren nog steeds bang is. Hij durft nog altijd niet te zeggen waar de grap over ging.

Tags

BEDREIGDBEDREIGINGDREIGINGJAN JAAP VAN DER WALONTHULDONTHULLINGWINSTON GERSCHTANOWITZ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck