Winterjas en zonnebril: Joggende Connie Witteman zorgt voor hilariteit

Connie jogt in stijl
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Connie Witteman besloot haar weekend sportief af te sluiten. Samen met haar hond ging ze naar buiten om te joggen. En dat zorgde voor hilarische beelden…

Het was gisteren een herfstachtige zondag, maar dat liet Connie niet weerhouden om sportief bezig te zijn. In haar Instagram Stories deelt ze beelden dat ze aan het joggen is.

Een echte diva met haar zonnebril

Met een winterjas en een dikke muts op rent ze door het park heen. Maar Connie wil er duidelijk ook nog als een echte diva bij lopen, want haar hele gezicht wordt bedekt door een enorme zonnebril. En dat terwijl de zon helemaal niet schijnt.

Na het joggen voert Connie nog een oefening uit op een bijzondere manier. Ze rent de trap op en af, wat ze altijd zeven keer herhaalt. ,,Altijd zeven keer, waarom weet ik ook niet. Misschien omdat het een geluksgetal is”, vertelt ze in de video.

Stralende Connie

En hoewel de beelden voor wat hilariteit zorgen, is ook te zien dat Connie straalt. En dat is niet gek, want eind oktober kwam naar buiten dat ze weer verliefd is. Ze heeft het liefdesgeluk gevonden bij Henk de Vries, eigenaar van de bekende coffeeshopketen The Bulldog. De twee kennen elkaar al 35 jaar, maar onlangs is de vonk pas overgeslagen.

Tags

CONNIE WITTEMANHILARISCHNIEUWE LIEFDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck