Wist Amanda van illegale praktijken man?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Amanda Balk stapte in mei nog in het huwelijksbootje met ondernemer Stavros Tsatos. Het was een sprookjeshuwelijk. Op het Griekse eiland Mykanos gaf Amanda in een jurk van 21.000 euro het ja-woord aan haar grote liefde. Helaas eindigt het sprookje in een nachtmerrie, want nog geen half jaar na hun bezegeling wordt Stavros opgepakt voor hennepteelt.

Huurder

De politie vond in drie woningen in Wassenaar ongeveer 4200 hennepplanten, nadat ze een tip van een buurtbewoner kregen. Ook stond er in één van de woningen een kluis met sieraden en contant geld. Een van de betrokkenen zou Stavros zijn, ontdekte RTL Boulevard.  ,,De man wordt verdacht van het telen van zeer grote hoeveelheden hennep in een drietal woningen in Wassenaar gedurende een lange periode. Ook verdenken wij hem van de diefstal van elektriciteit en het witwassen van geld en sieraden, want wij denken dat hij deze heeft verkregen uit een misdrijf”, vertelt de persofficier van parket Den Haag.

Welke rol Stavros heeft gespeeld in de kwekerij is niet duidelijk, maar wel dat hij de huurder was van de drie panden. De ondernemer is opgepakt en wordt momenteel in hechtenis gehouden. Dit voorarrest is onlangs met negentig dagen verlengd.

Verdrietig

Amanda is kapot van het nieuws. ,,Dit nieuws heeft mij, net zoals iedereen, volledig overvallen”, zegt Amanda tegen RTL Boulevard. ,,Ik ben geschokt en verdrietig, en heb geen idee wat er allemaal aan de hand is. Ik focus mij voorlopig op het welzijn van de kinderen, dat is het belangrijkste. En voor de rest is het afwachten wat er komen gaat.” Het lijkt er dus op dat Amanda niets wist van de illegale praktijken van haar man, en dat dit nieuws totaal onverwachts komt.

 

Tags

AMANDA BALKGEARRESTEERDGEVANGENISHENNEPHENNEPKWEKERIJMANOPGEPAKTPLANTAGESTAVROSWIET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie