Woede om ,,domme Georgina”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Wie de bal kaatst! Georgina Verbaan vond het nodig om haar mening te geven over Robert Jensen. Ze kon een reactie verwachten en kreeg die ook…

Georgina Verbaan heeft niet gescoord bij Robert Jensen. Nadat ze op bij social media haar aversie over hem niet onder stoelen of banken had gestoken, reageerde Jensen: ,,Een verschrikkelijke vrouw. Georgina Verbaan is de domste vrouw die ik ooit in de show heb gehad. Kennen we dat fragment nog van dat meisje aan wie wordt gevraagd: hoeveel eieren zitten er in een dozijn? Zij zegt: dat hangt ervan af of het een pakje is van zes of twaalf eieren. Je denkt dat dát misschien de domste vrouw is die ik ooit in de show heb gehad, maar dat is niet zo… Er was één iemand dommer,” foetert Jensen, doelend op Georgina.

Medelijden

,,Ik heb me altijd moeten inhouden, als ik haar interviewde, om haar niet helemaal door het ijs te laten zakken. Ik zweer het je: ik had medelijden met haar. Echt een IQ van, nou, zo dom! En omdat ik haar beschermd heb in de show, vind ik het raar dat ze nu op social media zo negatief over mij is.”

Contactgestoorde idioot

Of Georgina hiervan onder de indruk is, valt te betwijfelen, want het is zeker niet de eerste ruzie waarin ze verwikkeld is. Zelf heeft ze overigens ook vaak een uitgesproken mening over anderen. Zo noemde ze Victoria Koblenko ooit een ,,ontzettend raar mens” en een ,,volledig contactgestoorde idioot.” En Georgina noemde AD-journaliste Eefje Oomen, naar aanleiding van een interview waar Ze niet tevreden over was: ,,onuitstaanbaar en empathieloos”.

Tags

GEORGINA VERBAANROBERT JENSENVICTORIA KOBLENKO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck