Woede om onthulling ex-vriend Montana Meiland

Dirk schiet uit zijn slof, Meilandjes ontzet
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In het nieuwe Meiland-boek wordt Dirk Hoogstraten, de ex van Montana Meiland, volledig afgebrand. Het zorgt voor grote woede bij de broer van Martien.

Montana Meiland verbrak twee jaar geleden de relatie met Dirk Hoogstraten, met wie ze acht jaar samen is geweest. De breuk zorgde dan ook voor verdriet bij de Meilandjes. Niet alleen bij Martien en Erica, maar ook bij Jaap, de broer van Martien. Door familiefeestjes is hij namelijk bevriend geraakt met Dirk.

Ex Montana

Maar in het nieuwste Meiland-boek Achter de schermen bij de Meilandjes, geschreven door Jan Dijkgraaf en Chateau Meiland-regisseur Timon Moll, wordt Dirk volledig afgebrand. ,,Dirk is een downer”, aldus Timon in het boek. ,,Niet iemand met het syndroom van down natuurlijk, maar zo noem ik iemand voor wie je niet op het puntje van je stoel gaat zitten als kijker. (…) Het is lullig om te zeggen, maar ik vind Montana echt opgeknapt sinds Dirk niet meer in haar leven is.”

Rozen

In het boek worden ook privémomenten van Dirk en Montana besproken. ,,Ergens eind 2022 wilde Montana een pauze in de relatie. Met rust gelaten dus. En wat deed Dirk? Die zette heel veel rozen in haar huis met een brief”, luidt het in het boek. ,,Montana was zó kwaad dat hij haar wens om een tijdje met rust gelaten te worden niet respecteerde, dat ze die Meilandiaanse daadkracht toonde die wij zo leuk aan ze vinden. Ze pakte alle kleding van Dirk die nog in haar huis lag op, flikkerde die in vuilniszakken, nam die bloemen en die volgens mij zelfs ongeopende brief mee en dropte het allemaal bij Dirks huis.”

Woede

De woorden over Dirk zorgen voor woede bij Jaap, de broer van Martien. ,,Of Montana die zak met kleding bij Dirk thuis heeft neergepleurd, weet ik niet. Ik begrijp niet waarom dat in dit boek is opgeschreven”, zegt Jaap in gesprek met weekblad Story. ,,Dat is sensatie zoeken. Ik vind het onzin dat Dirk onheus bejegend wordt. Door de ervaring die ik met Dirk heb, weet ik dat hij een beste jongen is. En dat het met Montana uit is gegaan, dat kan. Dat gebeurt in het leven.”

Jaap heeft alleen maar goede woorden over Dirk. ,,Over Dirk niets dan goeds. Hij komt ook uit een leuke familie, dat zijn heel lieve mensen. Zij verdienen dit niet.”

Tags

MARTIEN MEILANDMEILANDJESMONTANA MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck