Woedende Elton John vertoont diva-gedrag

Elton John
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel Elton John 72 jaar oud is, weet hij zich niet altijd volwassen te gedragen. De superster is afgelopen maandag gefilmd, terwijl hij woedend uit zijn privé-vliegtuig stapte en zijn Gucci-tas naar buiten gooide.

Uitschelden

Ruim 3500 euro kost de tas die hij naar beneden smeet toen het vlagtuig was geland in Sydney. Een bewaker wist de tas te vangen en stopte hem in een Audi Q7, waarmee de zanger uiteindelijk wegreed. Het lukte hem blijkbaar niet om in de auto af te koelen, want toen hij bij het stadion was aangekomen waar hij ging optreden, schold hij twee medewerkers uit.

De bewakers probeerden een vrouw naar buiten te krijgen. Hoewel Elton John geen idee had waarom de mannen de vrouw aanpakten begon de zanger vanaf het podium te schreeuwen. ,,Hé jullie twee. Bewakers met het meisje. ‘Fuck Off!’ Laat haar onmiddellijk los. Kom op eikels.” Veel fans kozen de kant van Elton John en begonnen te klappen toen de zanger naar de bewakers begon te schreeuwen. Toch zijn er een paar die de uitspraken van Elton niet goedkeuren. Een aanwezige schreeuw op Twitter: ,, Niet goed voor iemand met zijn aanzien. Er moet ergens een grens zijn.”

Tags

AUSTRALIEBOOSDIVAELTON JOHNUITSCHELDENZANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck