Woedende Katja ontkent pikante geruchten voor tweede keer

Katja Schuurman
Door: Tanja Brouwer
06-01-2020

Katja Schuurman is woest. Er gaan wilde geruchten rond over de presentatrice, die tijdens een vlucht van KLM het wel heel gezellig had met een mannelijke medepassagier. Katja ontkent al die roddels en roept de media op te stoppen over die vlucht te schrijven. Bekende collega’s staan achter Katja.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hardnekkige geruchten

Een bekende zakenman en de presentatrice zouden seksuele handelingen hebben verricht in een vliegtuig. In het toilet, maar ook op een stoel middenin het vliegtuig. Bronnen vertelden aan weekblad Story dat het personeel van KLM Katja meerdere malen moest waarschuwen voordat ze zich ging gedragen.
De geruchten zijn hardnekkig, want eind december kwam het verhaal al naar buiten en vorige week publiceerde Story een gedetailleerder verslag van de vlucht.

Naast de geruchten over de vlucht werd er ook nog gesproken over de vermeende seksverslaving van de presentatrice. Katja praat regelmatig op televisie over seks en vertelde onlangs zelfs dat ze met zeven mensen seks zou hebben gehad in een jacuzzi. Toen Katja eind december aankondigde even pauze te nemen en naar een resort in Zuid-Afrika te gaan, ging er al snel rond dat dit geen yoga-retreat is maar een kliniek waar ze probeerde van haar seksverslaving af zou komen.

Ontkenningen

Katja is zo woedend op de media, die volgens haar allemaal leugens schrijven. Hoewel ze al een keer eerder op de geruchten heeft gereageerd en ze afdeed als onzin, reageert ze nog een keer. Ze schreef op Instagram het volgende:
,,1) Ik heb geen seksverslaving. Ik ben dus ook nooit naar een kliniek geweest om hiervan af te komen.
2) Ik heb géén seks gehad aan boord van de KLM vlucht van Johannesburg naar huis.
3) Ik heb geen vliegverbod, nooit gehad, en ook heb ik geen enkele restrictie als ik een KLM vlucht wil boeken en online in wil checken.”

Collega’s van Katja zijn het met haar eens en laten van zich horen op Instagram: ,,Goedzo Katja. Jij weet wie je bent en je hebt gelijk dat je geen troep over je laat schrijven: En verder: schijt aan ze. Liefs!”, schrijft Claudia de Breij. Georgina Verbaan post allemaal hartjes en Jennifer Hoffman post: ,,Laten we de wereld zachter en liever maken, niet lelijker.”

Meer DenD