Woedende reacties op Thijs Römer na RTL Boulevard-tweet

Thijs Römer
Door: Charlotte Wijnen
13-07-2021

Thijs Römer heeft op Twitter flink uitgehaald naar RTL Boulevard. Dit konden velen niet waarderen, dus verwijderde hij de tweet. Maar het kwaad was al geschied. ,,Wat een misselijke tweet, gezien de situatie!”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Best verfrissend’

Na de aanslag op Peter R. de Vries werd ook de rest van het team van RTL Boulevard opgeschrikt vanwege ernstige dreiging. Het is in de geschiedenis van het programma nog nooit voorgekomen, maar afgelopen weekend kon het niet anders. Twee avonden ging RTL Boulevard op zwart.

Thijs Römer kon het niet laten om zich op Twitter uit te laten over de situatie. ,,Ik snap dat idee van een ‘aanslag op de journalistiek’, maar vond die paar dagen zonder RTL Boulevard best verfrissend”, aldus Thijs.

‘Misselijke tweet’

Twitteraars waren verbijsterd. Velen vinden het ‘respectloos’ hoe hij over het programma praat terwijl er net een aanslag is gepleegd. ,,Wat een misselijke tweet, gezien de situatie. Echt minpunten voor jou!”, twittert iemand.

Thijs kreeg zóveel kritiek, dat hij de tweet maar snel weer verwijderde. Maar op social media gaan er nog steeds screenshots rond. Zo deelt iemand de tweet van Thijs weer opnieuw: ,,Hoi Thijs Romer. Ik deel je smakeloze bericht wel nog een keertje. Kan Nederland het zien.”

Meer DenD