WOEDENDE WESLEY SLAAT KEIHARD TERUG

Wesley
,,Ik ga niet meer aardig zijn tegen al die bullshit people die shit vertellen over mij en Yolanthe. Laat ik heel duidelijk zijn: ja we zijn al een tijdje niet meer bij elkaar. Nee, we zijn nog niet gescheiden.”
Met deze noodkreet kwam Wesley Sneijder nadat er afgelopen weekeinde geruchten werden verspreid in de Turkse media dat hij Yolanthe Cabau €15 miljoen moet betalen bij de scheiding.
Via Instagram lucht Sneijder zijn hart over de fakeverhalen die onterecht de wereld worden ingeslingerd.
,,Ik heb veel fouten gemaakt in ons huwelijk. Maar dat gaat helemaal niemand wat aan. Dat Yolanthe goed voor me is, respecteer ik zeer. Zij zorgt voor onze zoon en voor mij, zelfs als we niet meer samen zijn.”
,,De Turkse pers schrijft dat ze 19 miljoen euro wil en ik zou haar 15 hebben gegegeven?!
Yolanthe heeft mij helemaal niets gevraagd en ik zal ook haar niets vragen. We hebben elkaars geld niet nodig. Alle verhalen zijn leugens.”

,,Ik vind het walgelijk wat de pers schrijft over mij en nu ook de bulshit over haar. Ik weet dat we niet hoeven te reageren en ik respecteer de moeder van mijn kind dat ze zo kalm blijft met alles wat er wordt geschreven. Maar zo ben ik niet. Ik laat dit niet gebeuren.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’m not gonna be nice anymore to all the bullshit people that are talking shit about Me and Yolanthe. Let me be very clear. First of all, yes we are not together anymore for a while now. No we are still not divorced yet. I made a lot of mistakes in our marriage. But that’s nobody’s business. That Yolanthe is still so good to me I respect so much. She takes care of our son every day AND ME even though we are not together. Second of all she doesn’t need anything from my part because she has her own. The Turkish press wrote she wanted 19 million and I gave her 15?! Haha you guys are getting crazier every time. If people would only know how the reality is. People without brains will always believe what they read. Just so you all know : Yolanthe didn’t ask me for anything and I will not ask her for anything. We don’t need each other’s money. This stories are all lies. I find it disgusting what the press is writing about me all bullshit and lies all the time and now this bullshit about her. I know we don’t need to respond to anything and I respect the mother of my child so much for staying so calm and taking all this shit. But I’m not like that. I don’t let people mess with my life all the time!!!

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op