Woeste moeder Sonja Bakker treedt naar buiten

Moeder Sonja Bakker haalt vernietigend uit naar dochter
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sinds de plagiaatrel is Sonja Bakker volledig verdwenen uit het openbaar. Zelfs voor haar moeder Abeltje is ze onbereikbaar. In een interview met Shownieuws treedt Abeltje naar buiten.

Sonja en Abeltje hebben al jarenlang geen contact met elkaar. Volgens Abeltje begon dit toen Sonja beroemd werd. ,,Ja, toen kwam ook die verwijdering. Ik bestond niet meer”, vertelt ze. ,,Als ik dan in de winkel was en ik zag de Privé, Story of een van die bladen, dan keek ik vlug en zag ik haar even. Ik voel nu dat ik weer moet uitkijken dat ik niet ga huilen. Ik bestond niet.”

Woest

Het was een ontzettend moeilijke tijd en Abeltje heeft er een boek over geschreven. ,,Ik dacht: acht jaar met een zenuwinzinking, heimwee en gemis… Die pijn voel ik nog wel, ja”, vervolgt ze. Abeltje heeft naar eigen zeggen veel pogingen gedaan om het contact te herstellen, maar inmiddels heeft ze het opgegeven. Ze heeft besloten nooit meer contact te zoeken met haar dochter. ,,Ik wil het niet meer. Het klinkt heel hard, ik blijf van haar houden, maar ik kan het niet meer aan.”

Onbereikbaar

Volgens Evert Santegoeds is het opvallend dat Sonja sinds de plagiaatrel met niemand meer contact heeft. ,,Met wie heeft Sonja nog wel contact? Dat kun je je ook afvragen, want ze heeft zichzelf helemaal teruggetrokken op Ibiza. Ik sprak vandaag echt met een heleboel mensen om met haar in contact te komen om commentaar van haar te krijgen op de lancering van dit boek, maar er is niemand die haar nog spreekt”, vertelt hij in Shownieuws. ,,Om de een of andere reden wil ze helemaal niets meer na die plagiaataffaire. Dat heeft haar zeer aangegrepen en daar geeft ze de pers en de media de schuld van. Dat staat natuurlijk helemaal los van dit verhaal, wat al veel langer loopt.”

Tags

SONJA BAKKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck