Wolter Kroes in onmin met broer om coronavaccinatie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Wolter Kroes en zijn broer zijn in onmin met elkaar geraakt. De splijtzwam? De coronavaccinatie. Kroes heeft zich wel laten vaccineren, zijn broer niet. Wolter Kroes: ,,Hierin staan we zo anders dat het beter is om geen contact te hebben.”

In weekblad Story heeft Wolter Kroes laten weten dat hij en zijn broer ruzie hebben omtrent de coronavaccinaties. Wolter heeft zich wel laten vaccineren, zijn broer niet. Wolter vertelt: ,,Ik hou zielsveel van hem, maar hierin staan we zo anders dat het beter is om geen contact te hebben. Eigenlijk om erger te voorkomen.”

Aad & Bas van Toor

In het land van de bekende Nederlanders is dit zeker niet de eerste ruzie. Onlangs vertelde Aad van Toor niet meer welkom te zijn bij zijn broer Bas van Toor om dezelfde reden. Kroes denkt niet dat het bij hem zover gaat lopen. ,,Het zal ooit wel weer goed komen, maar tot die tijd praat ik maar beter niet met mijn broer. Maar nogmaals: ik respecteer zijn keuze”, aldus de zanger.

Gezin

Begin dit jaar vertelde Wolter Kroes tegen huis-aan-huiskrant City hoe hij de coronaperiode doorkwam: ,,Ik geniet van mijn gezin. Ik kan echt even huisvader zijn. Maar er waren ook periodes dat ik het irritant vond. De frustratie komt bij mij ook een beetje omdat ik een bedrijf heb met personeel, mensen die gezinnen hebben. Ik moet voor die mensen zorgen, maar hoe lang kun je dat volhouden als er geen uitzicht is?”

Op de vraag wie een standbeeld verdiende zei hij het volgende: ,,Mijn vrouw en mijn vader. Mijn vader werkt hard door tijdens de coronacrisis en blijft er hartstikke positief onder. Mijn vrouw omdat ze sinds die corona ellende het hele gezin bij elkaar houdt. Dat zijn wel vijf kinderen en een lastige man die normaal gesproken altijd in het land is, maar nu thuis zit. Ze doet dat echt waanzinnig goed.”

Tags

AAD VAN TOORBAS VAN TOORCORONACORONAVACCINFAMILIERUZIEWOLTER KROES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck