Wolter Kroes neemt het op voor Danny de Munk: ‘Ik hou van die jongen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Danny de Munk wordt beschuldigd van verkrachting. Een vrouw die vijftien jaar geleden samenwerkte met Danny de Munk bij de musical Ciske de Rat, heeft onlangs aangifte tegen hem gedaan. Collega-zanger Wolter Kroes gelooft het verhaal niet. ,,Daar is hij te lief voor.

Wolter Kroes komt Danny de Munk veel tegen. Volgens hem is het verhaal verschrikkelijk ongeloofwaardig. ,,Ik vind het een heel eng verhaal. Als het verhaal waar is, en hij heeft dat meisje verkracht, dan is het logisch dat-ie wordt opgepakt. Maar ik geloof het niet.” Hij kent Danny al jaren en ziet hem als een oprechte jongen die keihard werkt. ,,Ik weet hoe gek hij op Jenny is. Als hij dit wel gedaan heeft, heb ik me enorm vergist.”

Samenwerking gestopt

Hoewel veel mensen De Munk steunen, heeft RTL de samenwerking met de zanger per direct gestopt na de aangifte. Danny de Munk zou later dit jaar te zien zijn in het programma ‘I Can See Your Voice’, maar de opnames zijn zonder hem gestart. RTL heeft gekozen voor een wisselend panellid. ,,Wekelijks neemt een andere BN’er plaats naast het vaste panel, bestaande uit Marieke, Edsilia en Fred”, liet RTL vorige week weten in een reactie.

Tags

AANGIFTEDANNY DE MUNKRTLWOLTER KROES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck