Wolter Kroes reageert op heftige ruzie met broer

Wolter Kroes reageert op knallende ruzie met broer|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nadat Wolter Kroes zich had laten vaccineren, kwam hij in een heftige familieruzie terecht. Het doet hem veel verdriet dat er geen contact meer met zijn broer is. Maar gelukkig komt de zanger nu met goed nieuws.

‘Al maanden niet gezien’

Sinds Wolter Kroes zich heeft laten vaccineren, is er een tweedeling in zijn familie ontstaan. Zijn broer is het niet eens met het feit dat de zanger de vaccinatie heeft genomen, en wilde geen contact meer.

,,Ik heb hem al maanden niet gezien”, vertelt Kroes aan weekblad Story. ,,Ik veroordeel niemand, maar de andere partij moet mij dan ook niet veroordelen omdat ik er wel voor hem gekozen om me te laten inenten. Daar loopt het tussen mijn broer en mij stuk.”

Ruzie eindelijk bijgelegd

Veel mensen konden de ruzie niet begrijpen en vroegen aan de broer van Wolter waarom ze het niet bijleggen. Hij besloot dan ook om Wolter op te bellen en de ruzie bij te leggen. Op Instagram viert de zanger de hereniging. ,,Gelukkig bestaat er échte broederliefde. Met wederzijdsrespect kun je overal uitkomen. Wij ook”, schrijft hij bij een foto met zijn broer.

Tags

CORONAFAMILIERUZIEWOLTER KROES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck