Wolter Kroes snapt niets van OnlyFans Nicol Kremers

Wolter snapt niets van OnlyFans Nicol
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nicol Kremers is na de breuk met Peter Gillis een andere weg ingeslagen. Ze deelt de ene na de andere pikante foto op haar OnlyFans en sommige daarvan deelt ze ook op Instagram. Wolter Kroes vindt het onbegrijpelijk.

Nicol kwam een week geleden met verrassend nieuws: na haar TikTok-avontuur is ze gestart met OnlyFans. ,,Ik heb er lang en goed over nagedacht! Maar na een bewogen periode is dit het juiste moment om hiermee een nieuw avontuur te starten!”, liet Nicol trots op Instagram weten.

30.000 euro

Al na een dag onthulde Nicol dat de zaken goed lopen. ,,Het ging als een lopend vuurtje natuurlijk”, vertelde ze in gesprek met Powned. ,,Ik ben natuurlijk bekend in Nederland en in België. Al mijn volgers waren er ook al op aan het wachten dat ik dit ging doen.”

Hoeveel Nicol met haar OnlyFans verdient? ,,Je hebt 3.000 abonnees, dus als ik even snel reken is dat 30.000 euro binnen één dag verdient!”, constateerde de verslaggever. ,,Ja, dat klopt”, knikte Nicol. ,,Dat is lekker cashen.”

‘Waar is ze mee bezig?’

En om haar abonnees te behouden deelt Nicol de ene na de andere pikante foto. Eerder deze week vierde ze haar verjaardag en als cadeau aan haar Instagram volgers deelde ze ook daar een pikante foto van haarzelf. Nicol heeft de reacties onder haar foto’s uitgezet, maar de foto werd ook gedeeld door Shownieuws. Wolter Kroes spreekt zijn onbegrip uit over de nieuwe carrière van Nicol. ,,Waar is ze in vredesnaam mee bezig? Van harte”, reageert de zanger.

Tags

NICOL KREMERSPETER GILLISWOLTER KROES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie