In deze woning zijn Enzo en Dee weer gelukkig

Vlogger Enzo Knol en vriendinnetje Dee hebben besloten weer verder te gaan onder 1 dak. Bekijk hier de foto’s van hun liefdesnestje. 

Verliefd

 Het leek even uit, maar na een vakantie vol pret en romantiek zijn Enzo Knol en zijn vriendinnetje Dee weer verliefd als nooit tevoren en wonen zij weer onder 1 dak. Dat doen ze in het luxe appartement van Enzo in Zeist.
Hij kocht het luxe appartement voor een prijs van 430.000,– euro, terwijl de vraagprijs op 465.000,- euro lag, schrijft Bekende Buren. Voor dit geld heeft hij dit optrekje gekocht met een woonoppervlakte van 160 vierkante meter.

Servicekosten

Het is een ruim vierkamerappartement, met o.a. drie slaapkamers en twee badkamers. Koken kunnen Enzo en zijn vriendin in de luxe open keuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.  Zijn auto kan hij kwijt op de vaste parkeerplaats onder het complex.

Enzo mag dan wel geen hypotheeklasten hebben, wel moet hij maandelijks een bedrag van 208,– euro aan servicekosten betalen. Zijn appartement ligt op een steenworp afstand van het centrum van Zeist. Kunnen Enzo en Dee weer verder gaan, waar zij ooit gestopt waren.