Zo woont ‘miljonair’ rapper Boef

Door: DitjesenDatjes
03-01-2018
Rapper Boef, artiestennaam voor Sofiane Boussaadia, kwam afgelopen week nog in het nieuws door vrouwonvriendelijke uitspraken. Hoewel hij een grote mond heeft, blijkt hij heel bescheiden te wonen.

Tilburg

Hij heeft recent een driekamer appartement gehuurd in het centrum van Tilburg, schrijft Bekende Buren. De rapper, die de afgelopen jaren veel populariteit heeft genoten, woont klein maar fijn. Het totaal aantal kamers is drie, waaronder twee slaapkamers en een badkamer. Wel heeft zijn appartement een zonneterras en een balkon. De totale woonoppervlakte bedraagt 108 vierkante meter. Hij betaald 1250,- euro per maand en nog eens 50,- euro servicekosten. Ook maakt hij gebruik van de parkeerkelder, waarvoor hij 100,- euro per maand moet betalen.

Op dit adres staan overigens drie bedrijven van Boef ingeschreven, die hij in augustus van dit jaar heeft ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

 

Negatieve aandacht

Op Instagram heeft Boef eind december een foto gepost waarin hij beweert miljonair te zijn. Ook heeft hij al eens laten weten 80.000,- euro per maand te verdienen en als doel ‘miljonair worden’ te hebben. Rapper Boef is in korte tijd erg populair geworden, met name door zijn vlogs op Youtube. Toch is hij ook vaak negatief in het nieuws gekomen, zoals afgelopen week. Hij maakte vrouwen die hem een lift gaven uit voor ‘kechs’, wat zoiets als ‘hoer’ betekent in het Marokkaans Arabisch, omdat ze korte rokjes aanhadden en naar een club waren gegaan.

In 2016 liet de burgemeester van Tilburg uitzoeken of de rapper zich schuldig maakte aan frauduleuze zaken. Volgens de gemeente had de rapper namelijk een Wajong-uitkering, terwijl hij gewoon kon werken.

Meer DenD