Woody Allen: docuserie Allen v. Farrow vol met onwaarheden

Door: DitjesDatjes
22-02-2021

Woody Allen en zijn vrouw Soon-Yi Previn zijn niet blij met de nieuwe HBO-documentaireserie Allen v. Farrow. In een verklaring, die door een woordvoerder onder meer naar The Hollywood Reporter werd gestuurd, noemt het koppel de serie “een prullig stuk” dat niets aan de feiten zal veranderen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“De documentairemakers hadden geen interesse in de waarheid. Zij werkten in plaats daarvan jarenlang stiekem samen met de Farrows om deze aanval vol met onwaarheden samen te stellen. Woody en Soon-Yi werden minder dan twee maanden geleden benaderd en kregen slechts een aantal dagen om te reageren. Natuurlijk weigerden ze.”

Allen v. Farrow gaat onder meer over de beschuldigingen van seksueel misbruik van Allens adoptiedochter Dylan. De regisseur zou haar op 7-jarige leeftijd hebben misbruikt, iets wat Allen altijd heeft ontkend. In de verklaring ontkent de Amerikaanse filmmaker opnieuw. “Zoals al tientallen jaren bekend is, zijn de beschuldigingen categorisch onjuist. Meerdere instanties onderzochten ze destijds en ontdekten dat, wat Dylan Farrow ook mocht geloven, er absoluut nooit misbruik had plaatsgevonden.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD