Woonboot André Hazes te koop

Andre Hazes
Door: Tanja Brouwer
10-07-2020

Voor grote fans van wijlen André Hazes kan een droom uitkomen. De voormalige woonboot van de bekendste volkszanger van Nederland staat namelijk te koop! De woning bevindt zich in Vinkeveen en ligt nog op precies dezelfde plek als toen André er nog woonde. Dat meldt weekblad Privé.

‘Stukje geschiedenis’

Voor 675.000 euro kan men de ark kopen. ,,Mijn ouders hebben het zo’n dertig jaar geleden van André gekocht”, vertelt Wim Fontijn, de man die de boot nu verkoopt. ,,Het is echt een stukje geschiedenis van hem.” De boot is niet meer precies hetzelfde als toen de zanger erin woonde, want inmiddels is het een en ander opgeknapt en uiteraard gemoderniseerd. Wel ligt er op de boot nog het rieten dak wat zo kenmerkend is voor het voormalige onderkomen van André. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Huwelijk met Ellen

André woonde in de boot samen met zijn tweede vrouw Ellen, met wie hij in 1981 trouwde en twee kinderen kreeg. Negen jaar na hun trouwdag ging het koppel uit elkaar. Voor de zanger lag de boot op een ideale plek want zijn stamkroeg De Plashoeve lag om de hoek.

Meer DenD