Woont Amalia in Madrid? ‘Boodschappen in supermarkt en Máxima op bezoek’

Amalia woont in Madrid
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prinses Amalia wordt de laatste tijd zoveel gezien in Madrid, dat er geruchten gaan dat ze in de Spaanse hoofdstad woont. Zo werd ze gespot tijdens het boodschappen doen én kwam Máxima vorige week bij haar op bezoek.

Amalia werd in januari samen met Máxima gefotografeerd in de straten van Madrid, en sindsdien is de prinses veel in de Spaanse hoofdstad gespot. Nieuwe beelden bevestigen dat Amalia inderdaad veel tijd in Madrid doorbrengt. Spaanse media melden dat er foto’s van de prinses zijn gemaakt terwijl ze boodschappen aan het doen is.

Woont Amalia in Madrid?

Vorige week kreeg Amalia bezoek van haar moeder in Madrid, waardoor er vermoed wordt dat de prinses inmiddels in de stad woont. En dat is geen gekke gedachte, want anders dan in Nederland, kan ze in Spanje wél gewoon over straat lopen. En dat is precies wat de prinses in Nederland zo mist.

‘Ik mis het normale leven’

,,Ik ga er heel eerlijk in zijn, dat ik het nog steeds heel erg moeilijk heb”, zei Amalia eerder dit jaar op Sint Maarten. ,,Ik mis het normale leven, het leven van een student. Door een straat kunnen lopen en naar een winkel kunnen gaan.”

Máxima’s idee?

Uiteraard is het ook de grootste wens van Máxima dat haar dochter zorgeloos over straat kan. Duitse media suggereerden al eerder dat het Máxima’s idee was om naar Madrid te gaan en niet zonder reden: zij zou graag willen dat haar dochter gaat studeren in Madrid.

,,Dankzij Máxima’s Agentijnse roots spreekt Amalia heel goed Spaans en zijn de banden met het Spaanse koningshuis heel hecht”, schreef de Duitse nieuwssite Wunderweib. Amalia zou niet de eerste prinses zijn die haar opleiding in het buitenland voltooit. De Belgische prinses Elisabeth studeert aan de Universiteit van Oxford en de Zweedse prinses Victoria woonde een paar jaar in de VS.

Tags

PRINSES AMALIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck