Woont Jeroen Rietbergen apart van Linda? ‘Eigen strijkplank nodig’

Woont Jeroen apart van Linda?
Door: Charlotte Wijnen
13-05-2022

Jeroen Rietbergen wordt de afgelopen tijd steeds vaker in de buurt van de woning van Linda de Mol gespot. Hoewel het eerder gonsde van de geruchten dat Linda hem misschien vergeven zou hebben en hij weer bij haar inwoont, vertelt een andere bron dat Jeroen deze week op pad is geweest voor een strijkplank. Wonen ze dan tóch nog gescheiden van elkaar?

Nadat Jeroen Rietbergen heeft opgebiecht zich schuldig te hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag, is de wereld van Linda compleet ingestort. Ze legde haar werkzaamheden neer en likte thuis haar wonden. Jeroen was immers degene bij wie ze uithuilde toen ze bedrogen werd door Sander Vahle, niet wetende dat ook hij haar later zou bedriegen.

Jeroen gespot in de buurt van Linda

Want lang voordat de beerput van The Voice of Holland openging, kwam Linda erachter dat Jeroen haar ontrouw was geweest. Na een relatiepauze gaf ze hem toch nog een kans. Maar toen het Voice-schandaal naar buiten werd gebracht, besloot ze voor eens en voor altijd een punt achter de relatie te zetten.

Omdat Linda Jeroen al eerder had vergeven, werd er gefluisterd dat ze Jeroen uiteindelijk wel weer terug zou nemen. Al helemaal toen hij de afgelopen tijd meerdere keren vlakbij haar woning werd gespot. ,,Steeds vaker krijg ik berichtjes dat Jeroen op de fiets wordt gezien in de buurt van de villa van Linda. Laatst zelfs een keer om de hoek gespot”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. Is het toeval, of woont hij echt weer bij Linda?

‘Strijkplank kopen’

Een andere bron, die Jeroen vorige week nog heeft gespot, klapt na de bevindingen van Yvonne uit de school. ,,Hij haalde bij de Hema in Bussum vorig weekend een strijkplank dus zal ergens wel zijn eigen huisje hebben”, aldus de bron in een bericht naar Yvonne.

Meer DenD