Worden déze BN’ers vanavond onthuld in The Masked Singer?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er wordt volop gespeculeerd over welke BN’ers er in de pakken zitten van The Masked Singer. Ook vanavond zal er weer iemand het programma moeten verlaten. Dat geldt ook voor de twee gastartiesten, die in een robot-pak zullen optreden. Welke BN’ers zitten erin verstopt?

De vorige weken zijn al een aantal BN’ers onthuld. Zo zat Miljuschka Witzenhausen in het heksenpak en Ronnie Flex was verkleed als krab. Nu blijven de kikker, het paard, de bijenkoningin, de ridder, de tijger, de panda, de zeemeermin, de pinguïn, de joker, de olifant en de flamingo nog over.

Wie zijn de robots?

De afgelopen weken is er volop gespeculeerd over welke BN’ers er in de pakken zitten. Zo denken kijkers dat Loiza Lamers de zeemeermin is en dat Birgit Schuurman verkleed is als de panda. In een nieuwe aflevering zien we vanavond weer een BN’er onthuld worden. En dat geldt ook voor het bijzondere gastoptreden van vanavond. Twee BN’ers zijn verkleed als robot en zullen zich vanavond nog onthullen.

Wie zouden er in deze pakken zitten? Steeds opnieuw wordt er een duo genoemd en ook vanavond zullen deze namen weer opduiken. Alleen nu weet panellid Gerard Joling zéker dat zij het niet zijn. ,,Saskia & Serge zijn het sowieso niet!”, zegt hij vastberaden. Ook Nick & Simon worden genoemd, maar volgens Loretta Schrijver kunnen zij het ook niet zijn. Maar wie zijn het dan wel?

Verklapt

Eén van de BN’ers die meedoet heeft onlangs per ongeluk zijn of haar mond voorbijgepraat. ,,Als kandidaat is het natuurlijk heel moeilijk om je mond te houden”, vertelde Jan Uriot in een video van De Telegraaf. Onlangs interviewde hij een BN’er en daar kwam een grote onthulling aan het licht. ,,Diegene verklapte het gewoon!”

Over wie gaat het? ,,Als je wil weten wie het was moet je maar even de kranten van de afgelopen twee weken nagaan”, zei Jan. Wel wil hij een paar hints geven. ,,Het is een typisch iemand, trekt volle zalen, en je kunt er heel erg mee lachen.”

Tags

THE MASKED SINGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck