Wordt aandacht André te veel?

Andre Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De afgelopen weken is André Hazes overspoeld door aandacht van fans en Nederlandse media. De 25-jarige zanger houdt normaal wel van in de spotlights staan, maar tegen weekblad Story verklapt hij dat hij er deze keer wel moeite mee had.

Reacties

Monique en André zijn niet meer samen. Hun zoontje André zal opgroeien met gescheiden ouders. Maar het management van de zanger liet weten dat het geluk van kleine André altijd voorop komt te staan. Ook zijn vader doet zijn best zelf gelukkig te zijn, want hij laat in televisieprogramma’s en op Instagram zijn nieuwe vriendin Bridget Maasland zien. Uiteraard wordt er veel gesproken over het nieuwe BN’er koppel en het leeftijdsverschil tussen hen van twintig jaar. Al die commotie wordt zelfs André soms te veel.

,,Alles wat ik op dit moment doe is nieuws”, zegt de zanger tegen weekblad Story. ,,Ik leef echt onder een vergrootglas. Ik heb er zelfs over nagedacht om mijn Instagram te verwijderen.” Maar André heeft dat niet gedaan. In tegendeel: hij blijft maar posten.

Meeleven

Hoewel Monique nu vooral voor haar zoontje zorgt en nog rouwt om Oma Corry die vorige week overleed, post ook zij op Instagram. Zij wordt vooral gesteund door al haar volgers. Honderden mensen reageren met lieve berichtjes op haar posts.

Tags

AandachtAndré HazesBridget MaaslandInstagramMonique WestenbergUit elkaar

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie