Wordt André Hazes de nieuwe TVOH-coach?

Door: Charlotte Wijnen
15-06-2021

Angela de Jong weet het zeker: ze vreest dat André Hazes op de stoel van Jan Smit gaat zitten bij The Voice of Holland.

‘Ik vrees voor André’

Met het vertrek van Jan Smit moet RTL op zoek naar een nieuwe coach voor het programma. Er wordt al veel gespeculeerd over wie er op die stoel mag gaan zitten. Zo ook in De Mediapodcast van het AD.

Er komen genoeg namen voorbij, zoals Marco Borsato. Maar dat gerucht stopt Angela gelijk in de prullenbak. ,,Ik vrees heel erg voor André Hazes”, klaagt Angela. Hoewel haar collega’s meteen in de lach schieten, blijft ze bij haar standpunt.

,,Ik had dat vorig jaar de beste keuze gevonden”, reageert Mark den Blanken. ,,Hij doet het in België ook en in The Voice Senior en dat deed hij heel leuk.” Volgens hem was André ook één van de weinige die bij het programma We Want More inhoudelijk commentaar gaf op de kandidaten.

Of toch een andere opvolger?

Maar als het aan Jan Smit ligt wordt zijn opvolger iemand anders. William Rutten deelt op Instagram een foto van Marcel, de zanger van Di-Rect. ,,Ik zie overal polls verschijnen over wie Jan Smit moet opvolgen als coach bij The Voice van Holland”, schrijft hij erbij. ,,Maar deze man zie ik nergens?”

In de reacties is te zien dat velen het met hem eens zijn. Zo ook Jan Smit. Hij reageert: ,,Ja!”

Maar we zullen toch nog even moeten afwachten wie er daadwerkelijk op Jan Smit zijn stoel komt te zitten. RTL zegt namelijk nog geen vervanger gevonden te hebben. Dat bevestigt een woordvoerder.

Meer DenD