Wordt Chateau Marillaux eindelijk verkocht?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Wordt Chateau Marillaux verkocht? De makelaars van het Meilandjeskasteel denken van wel. Via vlogs die onder andere te zien zijn via de Instagrampagina van Erica Meiland is hun avontuur te volgen.

De makelaars van Chateaux Marillaux zijn afgereisd naar Frankrijk om het kasteel van de Meilandjes te verkopen. Erica Meiland plaatste tot nu toe twee videoverslagen van de makelaasrs (gisteren één en vandaag één) op haar Instagrampagina. De twee makelaars maakten er een waar feestje van. Ze hebben verschillende bezichtigingen gedaan. Verschillende vermogenden kwamen langs. ,,De laatste Porsche 9/11 die heeft het grind even in het zwembad gelegd”, aldus één van de makelaars. En de makelaars hebben goed nieuws…

,,Misschien verkocht”

Ze denken dat het kasteel verkocht is. ,,Ik denk dat we donderdag naar hun toe rijden, en dat kunnen we best wel op deze vlog zeggen, dat we daar een goed verhaal hebben en wellicht een heel goed bod. En misschien verkocht.” De makelaars hebben nog wel het één en ander te doen voordat ze weer naar Nederland afreizen. Morgen wordt waarschijnlijk weer een vlog geplaatst.

Stroef

De verkoop van het chateau lijkt vrij stroef te gaan. De vraagprijs begon op €1,25 miljoen, maar is uiteindelijk afgezakt naar minder dan €800.000. Op een bepaald punt leek er een koper te zijn, maar die trok zich later terug.

Tags

CHATEAU MARILLAUXCHATEAU MEILANDERICA MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck