Wordt de strijdbijl tussen Evert Santegoeds en Bridget begraven?

Bridget Maasland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Privé-chef EVERT SANTEGOEDS haalt vandaag in twee pagina’s journalistiek zijn gelijk op BRIDGET MAASLAND, die tevergeefs De Telegraaf voor de rechter sleepte in verband met de aantijging dat zij en ANDRÉ HAZES ‘als het ware’ een huwelijksnacht beleefden tijdens de afterparty van het huwelijk van PATTY BRARD.

De rechter gaf de 45-jarige Maasland géén gelijk in de hoog opgelopen kwestie die zich VIJF jaar geleden afspeelde in café De Zwarte Kat, ergens onder de rook van Amsterdam. De presentatrice werd veroordeeld in de kosten (€3.000) van het geding.

Kersttoetje

Als ‘kersttoetje’ in het verslag van vandaag geeft Santegoeds nog een paar saillante details over de omstandigheden prijs over de bewuste avond van het voorval tussen de succeszanger Hazes, toen nog samen met MONIQUE WESTENBERG, en Bridget Maasland. Na het diner bij het sterrestaurant Aan de Poel in Amstelveen ter gelegenheid van het huwelijk tussen Patty Brard en ANTOINE VAN DE VIJVER deed het omstreden incident zich voor in De Zwarte Kat.

,,Tijdens het optreden van André, in die tijd nog samen met zijn zus ROXEANNE, stond Bridget vooraan bij het podium het hardst van iedereen te juichen en te klappen“, aldus Santegoeds vandaag in de krant.

De vrijage in het café werd door gasten volgens Santegoeds ‘een huwelijksnacht’ genoemd. Bridget ontkent dat overigens in alle toonaarden en hield het op ‘een kusje’. Santegoeds stelde dat hij voldoende getuigen heeft en dat een van de gasten destijds ook zou hebben geroepen ‘Get a room’.

Strijdbijl

De kwestie geeft een inkijkje in de innige verstrengling tussen journalistiek, artiesten, tv-personalities en de concurrentieverhoudingen in de showbiz. De hoofdpersonen komen elkaar regelmatig tegen tijdens programma’s als RTL Boulevard, Shownieuws en premiereparty’s.

De partner van Evert Santegoeds was de weddingplanner van het huwelijk van Patty Brard, die bovendien ook een collega was Bridget Maasland bij SBS. PETER R. DE VRIES, wiens zoon de advocaat is van Bridget Maasland, vroeg zich af waarom Santegoeds vijf jaar geleden niets heeft geschreven.

,,Er is niet over geschreven, want dat zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden als je hier een beetje werkt dat je dan niet over een collega schrijft. Dat is nou eenmaal zo, dat is niet zo gek. Bridget werkte hier en ze was als collega van Patty ook op het huwelijk van Patty. Dat is dus destijds niet geschreven”, zo schrijft Mediacourant op van Santegoeds.

Het is bijna kerstmis en de kibbelende partijen doen er natuurlijk verstandig aan de strijdbijl te begraven.

 

 

 

 

 

Tags

Andre1 HazesBridget MaaslandDe TelegraafDe Zwarte katEvert SantegoedsPatty Brard

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie