Wordt déze BN’er de nieuwe Prince Charming?

Prince Charming Ferry Doedens?
Door: Charlotte Wijnen
10-03-2022

De zoektocht van Chris, die in het afgelopen seizoen de Prince Charming was, heeft helaas niet uitgelopen op het vinden van de liefde van zijn leven. Binnenkort is het aan de volgende Prince Charming om de liefde te vinden. Er wordt dan ook al veel gespeculeerd over wie dat gaat zijn, want déze BN’er lijkt te hinten op een deelname aan het programma…

Voormalig GTST-ster Ferry Doedens is al twee jaar vrijgezel en ziet het dan ook wel zitten om een nieuwe man te ontmoeten. ,,Iemand vroeg mij: waarom doe jíj niet mee aan Prince Charming?”, vertelt hij in weekblad Weekend. Het zette hem aan het denken. ,,Dat lijkt me best een leuk tv-programma om aan mee te doen.”

‘Het zou wel geestig zijn’

Hoewel Ferry zegt nog niet gevraagd te zijn, ziet hij het voor zich. ,,Het zou wel geestig zijn, denk ik. Ik kom nét van Expeditie Robinson en ik ben nu alles er weer een beetje bij aan het trainen. Stel, je doet wel aan zo’n programma mee, dan wil je ook dat het er allemaal goed uitziet natuurlijk.”

Wat voor mannen zouden zich dan voor Ferry moeten opgeven? ,,Het liefst groot en gespierd, met ook wel een tattoo. Een beetje fout, daar hou ik wel van. Maar wél met een goed hart”, onthult hij.

Braziliaanse vriend

Sinds de liefdesbreuk met zijn Braziliaanse vriend Raphael is Ferry niet meer met een andere man gespot. Eerder hoopte hij nog dat het goed zou komen, maar die relatie ligt nu ver achter hem. ,,Nee, het kan niet meer goedkomen. Hij zit in Brazilië, en ik praat liever niet over hem.”

Meer DenD