Wordt Frans Bauer binnenkort opa?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De zoons van Frans en Mariska Bauer hebben allemaal serieuze relaties. Het zorgt voor grote hoop bij Frans. ,,Word ik al opa?”

In De Bauers – 20 jaar later was onlangs te zien dat Mariska een groot feest gaf om de vijftigste verjaardag van Frans te vieren. Het was een emotionele dag, vertelt Frans in gesprek met weekblad Weekend. ,,Abraham stond in de tuin, die ik normaal alleen bij anderen zag. Dan staat-ie in één keer bij jou. Iedereen zong Vader Abraham-liedjes. Daar moest ik even doorheen. Ik vond het heel zwaar. Dat is toch iets waarvan ik dacht: al vijftig hè…”

‘Word ik al opa?

Het zorgde ervoor dat Frans terug ging kijken naar de afgelopen vijftig jaar. ,,Maar ik kijk ook vooruit”, aldus Frans. ,,Wat wil ik allemaal nog doen? Ik wil nog mooie shows gaan maken, nog dingen op tv doen, maar ik realiseerde me ook: ga ik nou die spreekwoordelijke berg op of ga ik al naar beneden?”

Op privégebied heeft Frans nog grote plannen. ,,Wat ga ik nu de komende tien jaar tot mijn zestigste meemaken? Word ik al opa?”, vraagt hij zich af. ,,Het gaat sneller dan je denkt.”

De Bauers

In De Bauers zien we niet alleen zoons Christiaan, Jan en Frans Bauer Jr. voorbijkomen, maar ook hun vriendinnen. Ze hebben al serieuze relaties, dus het zou zomaar kunnen dat er binnenkort beschuit met muisjes gegeten gaat worden.

Tags

FRANS BAUER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck