Is Helga van Leur de nieuwe Erica Terpstra?

Helga van Leur|Helga van Leur
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Caroline Vlietstra

Wordt Helga van Leur de nieuwe Erica Terpstra. Als het aan de Helga zelf ligt wel.

Hoewel ze al wekelijks te zien is in haar eigen rubriek in RTL Summer Night, heeft Helga van Leur meer ideeën voor haar televisiecarrière.

“Zoiets als Erica op reis op mijn eigen manier: daar sta ik wel voor open”, zegt de voormalig weervrouw in de ochtendshowuitzending op Radio 10.

Ze vertelt dat ze al veel interessante aanbiedingen heeft gehad sinds haar laatste weerbericht vorige week. De komende tijd wil ze met al die mensen koffie drinken en eens rustig praten om te kijken welke ideeën er bij haar passen en haalbaar zijn. Een eigen reisprogramma sluit ze hierin niet uit.

Klimaatvriendelijk

“Mensen zeggen: als er een deur dichtgaat gaat er ook eentje open. Who knows. Wel klimaatvriendelijk anders krijg ik de wind weer van voren. Ik zie het wel voor me: reizend in een elektrische auto, dan moet ik wel om de 300 kilometer opladen, maar goed.” Voorlopig schuift ze elke woensdagavond aan tafel bij Beau van Erven Dorens aan voor haar eigen rubriek, waarbij ze kijkersvragen beantwoordt.

Helga van Leur vertrok eerder deze maand bij RTL4. De weervrouw blijkt inmens populair en wordt overspoeld met nieuwe aanbiedingen.

BuzzE

 

 

Tags

ERICA TERPSTRAHELGA VAN LEUR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck