Wordt Henk Krol de nieuwe Martien Meiland?

Henk Krol
Door: Eva Steins
21-04-2021

Een bijzondere carrièreswitch voor Henk Krol. De voormalig 50plus-partijleider lijkt in de voetsporen van Martien Meiland te treden…

Krol is nog maar net uit de kamer vertrokken vanwege te weinig kiezers, maar heeft alweer wilde toekomstplannen. De politicus gaat het over een compleet andere boeg gooien…

Bed and breakfast

Aan Privé vertelt de 71-jarige Krol dat zijn plannen om een Bed & Breakfast op te richten steeds concreter zijn geworden. Hij kocht voor bijna één miljoen een B&B in de buurt van Eindhoven.

,,”Geen heen en weer gevlieg naar verre oorden. Heerlijk. Want neem nou Spanje, daar willen de autoriteiten weleens vervelend en traag werken, zo zien we immers in bijna alle afleveringen van Ik Vertrek. Die ellende blijft ons nu bespaard, want de gemeente Best werkt nu al fantastisch mee aan de totstandkoming van onze B&B.”

Net als Martien Meiland is Krol al benaderd voor een reallifesoap rondom de B&B. ,,Het is de bedoeling dat ik daar bekendheden ga ontvangen en interviewen. De opzet is een soort Villa Felderhof. Die plannen zijn we nu aan het uitwerken, daar gaan jullie later meer over horen.”

Een glansrijke televisiecarrière dus voor de voormalig 50plus leider. Met welke producent Krol contact heeft wil hij nog niet loslaten.

Bekijk hier de foto’s van de B&B

Meer DenD