Wordt keelontsteking André Hazes teveel?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Gister postte André Hazes een foto waarop te zien is dat hij aan het infuus ligt. In plaats van bezorgdheid, zijn heel wat volgers een beetje boos.

André zit niet aan het infuus omdat zijn gezondheid in gevaar is. In het infuus zitten namelijk vitamines. Bij de foto op Instagram schrijft hij: ‘Petje vitamines’. Hij vermeldt niet waarom hij de extra vitamines nodig heeft, en welke vitamines hij toegediend krijgt. Misschien heeft het te maken met de keelontsteking, die hij volgens eigen zeggen heeft opgelopen.

 

https://www.instagram.com/p/BdfcZMxlOPj/

“Nu al?”

Veel mensen reageren verontwaardigd: “Gewoon sinaasappels eten en broccoli. Knap je ook van op.”, “(bijna) 24 jaar, en nu al een volle zak vitamines nodig? Die snap ik niet goed..”, “Je kan natuurlijk ook gewoon een sinaasappel eten”, “Heb jij dat nodig als jonge knul??”,  en “Vreselijk. zo’n jonge vent, toch niet nodig…dat je ook dáár je verdiende geld aan uitgeeft!”, reageren zij.

Toch zijn er ook mensen die zo’n vitamine-infuus wel zien zitten. “Waar is dat? Ik moet ook!”, schrijft iemand. Ook wordt er “Lekker gezond!”, geschreven.

Risico’s

Een vitamine-infuus wordt ook wel de ultieme ‘anti-katerbehandeling’ genoemd. Daarnaast kunnen ook mensen met een tekort aan vitamines zo’n behandeling krijgen. Wetenschappers zeggen echter dat zo’n infuus totaal geen zin heeft, omdat de meeste stoffen weer direct via de urine of ontlasting worden afgevoerd. Ook zeggen ze dat er risico’s aan zitten, omdat je als consument niet honderd procent weet wat er in het infuus zit.

 

 

Tags

ANDRÉ HAZESKEELONSTEKINGMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie