Wordt dit de ‘maid of honour’ van Meghan Markle?

154

De trouwlocatie en de trouwdatum zijn allebei al bekend, maar wie het bruidsmeisje wordt nog niet. Toch zijn er vermoedens.

Kanshebber

Meghan Markle heeft namelijk een paar goede vriendinnen. Het gaat over Priyanka Chopra en Saraj Rafferty, de beste vriendinnen van de verloofde van prins Harry. Voornamelijk Priyanka is volgens de media de grote kanshebber.

De Indiase actrice en zangeres is in 2010 verkozen tot Miss World. Sindsdien heeft ze in meerdere films gespeeld. Meghan Markle is regelmatig te zien op foto’s van de Miss World die ze op Instagram plaatst. Ook andersom is dit het geval:

Bruidsmeisjes

Er wordt ook gespeculeerd over welke andere vriendinnen de bruidsmeisjes zullen zijn van Meghan markle. Ze heeft veel vriendinnen, maar een aantal komen toch wel erg vaak voor op haar sociale media.

De naam Janina Gavanker wordt genoemd. Zij is net zoals Meghan actrice en Meghan postte vlak na de bekendmaking van de verloving deze foto op Instagram:


De styliste van Meghan, Jessica Mulroney, is na verloop van tijd een goede vriendini van haar geworden. Ze leerden elkaar kennen toen de actrice naar Toronto verhuisde. Ook Jessica zocht de liefde hogerop: zij is getrouwd met de zoon van de voormalig Canadese minister-president Brian Mulroney.


En zo zijn er nog een aantal vriendinnen van Meghan die we tijdens de ‘royal wedding’ misschien wel zien stralen.