Wordt prins Harry Amerika uitgezet?

Wordt visum Harry ingetrokken?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Harry heeft in een online therapiesessie toegegeven dat hij drugs heeft gebruikt, iets wat hem volgens Piers Morgan duur kan komen te staan. ,,Het visum van Harry kan worden ingetrokken.”

Prins Harry heeft een therapiesessie met trauma-expert dr. Gabor Mate gehad. Fans konden de volledige sessie online volgen maar moesten dan wel een behoorlijk bedrag betalen, namelijk 35 dollar. Wat de fans te horen kregen? Harry bekende onder andere psychedelische drugs te hebben gebruikt. ,,Ik begon het recreatief te doen en begon toen te beseffen hoe goed het voor mij was”, zei Harry in de sessie. ,,Ik zou zeggen dat het een van de fundamentele delen van mijn leven is dat me heeft veranderd en me heeft geholpen om te gaan met de trauma’s en de pijn uit het verleden.”

Wordt zijn visum ingetrokken?

De bekentenis kan Harry zomaar duur komen te staan. Volgens Piers Morgan kan de onthulling ertoe leiden dat het visum van de prins wordt ingetrokken. Buitenlandse burgers die een Amerikaans visum aanvragen, kunnen de toegang worden geweigerd op gezondheids- of strafrechtelijke gronden. ,,Dit is hoe de beroemde chef-kok Nigella Lawson in 2014 de toegang tot een vlucht naar de VS werd ontzegd nadat ze bekende cocaïne te hebben gebruikt”, vertelt Piers Morgan in Sky News. ,,Nog een reden waarom we Harry en Meghan niet willen bij de kroning van de koning. Straks zitten we misschien weer voorgoed aan ze vast.”

South Park

Harry eindigde zijn therapiesessie door te reageren op de recente aflevering van South Park, waar hij en Meghan belachelijk werden gemaakt. Harry zegt dat hij zich daardoor genoodzaakt voelt alleen maar méér te delen. ,,Hoe meer ze me bekritiseren, hoe meer ik moet delen”, aldus Harry.

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck