Wordt realityserie Jaimie Vaes beëindigd? ‘Vervangen door deze BN’er’

Wordt Jamie Vaes aan de kant gezet?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel de realityserie van Jaimie Vaes razend populair is en nog steeds veel wordt bekeken, lijkt het erop dat er niet nog een seizoen gaat komen. Er zou namelijk een andere realityserie voor in de plaats komen…

De realityserie ‘Jaimie Vaes: in the Vaes Lane’ was meteen een groot succes op Discovery Plus. In de serie neemt Jaimie de kijker mee in haar dagelijkse leven en zien we Lil’ Kleine zo nu en dan ook voorbij komen. Toch zou er geen nieuw seizoen meer komen.

Knipperlicht relatie met Lil’ Kleine

,,Onlangs heeft iemand mij verteld dat er geen nieuw seizoen meer komt! Wat best opmerkelijk is, aangezien het op dit moment nog steeds nummer één best bekeken show is bij Discovery Plus”, aldus Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry, op Instagram. ,,Ze kreeg eerst 30.000 euro en voor het volgende seizoen wilde ze graag het dubbele.”

Waarom Discovery Plus nee zei tegen een nieuw seizoen, zou volgens Farja ook nog met iets anders te maken hebben. ,,Het zou iets te maken kunnen hebben met haar knipperlicht relatie met Jorik waar niet iedereen helemaal achter staat.”

Vervangen door déze BN’er?

Wel moet er natuurlijk een andere serie voor in de plaats komen. ,,Dave Roelvink is op dit moment druk aan het filmen en deze serie komt op Discovery Plus!”, weet showbizzkanaal Juicechannel. ,,Het moet de grote vervanger worden van de realitysoap van Jaimie Vaes.”

Tags

DAVE ROELVINKJAIMIE VAESLIL' KLEINEREALITYSERIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck