Wordt zangeres Anouk huisjesmelker?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Anouk heeft de coronaperiode aangegrepen om nog wat extra centen te verdienen. Ze heeft in de afgelopen maanden vier appartementen gekocht voor de verhuur.

Optreden zat er in de coronatijd niet in, maar Anouk heeft deze rustige periode niet stilgezeten. Ze heeft zich namelijk op een ander vlak weten te ontplooien. Ze lijkt een nieuwe carrière als huisjesmelker na te streven.

Uit eigen zak

Anouk blijkt een zwak te hebben voor de Bijlmer in Amsterdam. Want daar kocht ze vier appartementen voor één miljoen euro. Haar laatste aankoop deed ze recentelijk. Ze betaalde 275.000 euro voor een appartement en volgens de makelaar is het er ‘lekker wonen’. ,,Je woont hier in de gezellige drukte van Amsterdam in een ruim en modern appartement”, aldus de makelaar in weekblad Weekend.

Al eerder kocht Anouk twee andere appartementen in een groot flatgebouw in de Bijlmer. De ene kocht ze voor 255.000 euro en voor het tweede appartement betaalde ze 275.000 euro. Het vierde appartement zit in een andere grote woontoren in de Bijlmer. De vraagprijs voor dit appartement was 249.000 euro maar Anouk ging daar flink overheen met een bod van 275.000 euro.

Voor de vier appartementen samen betaalde Anouk dus ruim één miljoen euro. Dit deed ze allemaal uit haar eigen zak, want volgens weekblad Weekend had ze niet één hypotheek nodig.

Het meest voor de hand liggende is dat Anouk de panden gaat verhuren. Huurinkomsten zijn onbelast en optreden, wat ze al niet graag doet, hoeft dan niet meer.

Tags

AMSTERDAMANOUKTHE VOICETHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck