Wow! Zo wonen Frank en Rogier zélf

Door: Jessie Baltus
04-04-2020

Frank en Rogier zijn in ‘Paleis voor een prikkie’ altijd met interieurs van anderen bezig, maar hoe wonen ze zelf? Eén ding is duidelijk: ‘paleis’ past ook in privésfeer bij ze…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gekke vondsten

Anna Nooshin kijkt in een van haar vlogs binnen bij de stylingtalenten. In de video is te zien dat hun onderkomen zeker op een paleis lijkt. Of het ook een ‘prikkie’ heeft gekost? Daar lijkt het niet op. Anna vraagt volgens Shownieuws naar leuke vondsten in het huis van Frank en Rogier. ,,In mijn beleving hebben jullie een van de meest bijzondere huizen die er zijn met allerlei gekke vondsten. Klopt dat?” Frank heeft blijkbaar z’n grapjas weer aan: “Nou, ik ben nogal een verzamelaar Rogier hoort trouwens ook al achttien jaar bij die verzameling,” zegt Frank volgens Shownieuws.

‘Ik háát rood’

Het ziet eruit als een druk huis met veel tierlantijnen. Of ze wel eens botsen in interieursmaak? Rogier heeft wel een dingetje: ,,Ik háát rood”, vertelt hij. ,,Frank verfde de eetkamer voordat ik hem leerde kennen. […] Daarom ren ik altijd door de eetkamer om naar onze woonkamer te komen.”

Bekijk de hele video van Anna Nooshin hier:

Meer DenD