Wow: zóveel kostte cosmetische ingreep Jaimie Vaes

Dit was de prijs voor de billen van Jaimie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jaimie Vaes heeft er nooit een geheim gemaakt dat ze graag aan zichzelf laat sleutelen. Een borstvergroting, bilvergroting en botox: Jaimie is er weg van. Maar hoeveel kost dat eigenlijk?

Een spuitje hier en een spuitje daar: Jaimie is er zeker niet vies van. ,,Het zou raar zijn als ik er een geheim van zou maken. Het maakt het minder leuk om over te praten, omdat het soms negatief wordt verdraaid. Maar als je aan mij vraagt: heb je wat aan jezelf gedaan? Dan zal ik daar altijd eerlijk over zijn”, zei ze eerder over haar ingrepen.

7500 euro

Onlangs heeft ze opnieuw een ingreep ondergaan, namelijk een bilvergroting. ,,Voor mij was de voornaamste reden dat ik na een periode waarin ik veel stress ervaarde toch aardig wat kilo’s ben verloren. Hiermee dus ook wat meer ‘vormen”’, vertelt Jaimie in Instagram Stories. En daarom heeft ze ervoor gekozen om fillers in haar billen te laten spuiten. ,,Op deze manier kon ik toch iets meer volume creëren zonder onder het mes te gaan.”

Ze is enorm trots op het resultaat en deelt dat dan ook maar al te graag met haar volgers. Wanneer een volger benieuwd is hoeveel haar behandeling heeft gekost, vertelt Jaimie dat 100 milliliter al 3000 euro kost. Omdat zij voor 250 milliliter heeft gekozen, komt dat uit op het enorme bedrag van maar liefst 7500 euro. ,,De filler blijft gemiddeld tussen de 2-5 jaar zitten”, legt Jaimie uit. Een duur grapje…

Meer cosmetische ingrepen

Het is niet de enige cosmetische ingreep die Jaimie heeft ondergaan. Zo gebruikt ze regelmatig botox, laat ze haar lippen opspuiten en heeft ze haar borsten laten doen. In haar realityserie liet ze daarnaast ook zien dat ze eens in de zoveel tijd haar buikvet laat verwijderen, zodat ze niet naar de sportschool hoeft.

Tags

COSMETISCHE INGREEPJAIMIE VAESPLASTISCHE CHIRURGIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck