WOW: Zóveel lijkt Kelly Piquet op haar moeder

Kelly Piquet lijkt sprekend op haar moeder||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Als twee druppels water: Kelly Piquet lijkt sprekend op haar moeder Sylvia Tamsma. En hoewel er altijd gesproken wordt over de vader van Kelly, die drievoudig wereldkampioen Formule 1 is, had ook haar moeder een succesvolle carrière. Sylvia was een Nederlands internationaal model.

Als er over Kelly Piquet wordt gesproken, denkt iedereen vaak aan ‘de vriendin van’ of ‘de dochter van’. Ze is namelijk de vriendin van Max Verstappen en de dochter van Nelson Piquet. Maar wat niet veel mensen weten, is dat ook haar moeder geen onbekende is.

Nederlandse moeder

Sylvia Tamsma is Nederlands en ook zij is geen ‘gewone huismoeder’. Jarenlang was ze een internationaal model. Vanwege het beroep van haar ouders heeft Kelly dan ook op veel verschillende plekken in de wereld gewoond.

Kelly ging naar school in Engeland en in Brazilië. Daarna studeerde ze aan een college in New York, waar ze net als haar moeder de modewereld inrolde. Als het op carrière aankomt, is Kelly dus zéker haar moeder achterna gegaan. Kelly heeft in de loop der jaren voor heel wat tijdschriften geposeerd.

Twee druppels water

Maar ambitie om model te worden is niet het enige wat Kelly heeft geërfd van haar moeder. Moeder en dochter lijken namelijk als twee druppels water op elkaar! Sylvia heeft een foto van haar dochter naast een foto van haarzelf geplakt. Het verschil tussen de twee vrouwen is bijna niet te zien.

,,Tweeling. Moeder en dochter”, schrijft Sylvia bij de foto’s. En dat de twee op elkaar lijken, valt ook op bij de volgers. ,,Lijken net zussen”, zo reageert iemand.

Foto @ Instagram Sylvia Tamsma

Tags

KELLY PIQUETMAX VERSTAPPENNELSON PIQUETVERSTAPPENZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck